Au inceput inscrierile pentru sustinatori la Swimathon 2014

4 iunie 2014 este o zi importantă pentru Swimathon Iasi. Până acum în cadrul proiectului  s-a desfasurat o campanie de înscriere a cauzelor, precum si o perioadă de înscriere a înotătorilor. Au fost prezentate cauzele pentru care înotătorii de anul acesta vor face valuri si nu mai rămâne decât să le urăm mult succes, atât grupurilor care si-au înscris cauza, cât si celor care le vor sprijini prin fundraising si înot. Asa că spunem… START înscrierilor pentru sustinători!

Vezi care sunt echipele ce vor înota anul acesta, care sunt sumele pe care acestea si-au propus să le strângă, precum si care sunt cauzele pentru care vor înota, iar după ce ai ales cauza pe care vrei să o sustii, tot ce mai trebuie să faci este să te înscrii.

Accesezi înscriere sustinători pe site-ul campaniei, te gândesti la o sumă pe care ai putea să o donezi pentru o cauză în care crezi si care ti-ar plăcea să aibă cât mai multe sanse să se împlinească. Suma minimă fixă pe care o poti dona este de 10 Lei, însă poti opta si pentru varianta de a dona o anumită sumă, chiar si 1 Leu, pentru fiecare lungime de bazin pe care echipa înotătoare o va realiza. Atât de putin pentru o cauză atât de mare si un impact pozitiv în comunitatea noastră.

După ce ai donat, dacă mai stii pe cineva care ar fi bucuros sau bucuroasă să sprijine o cauză la Swimathon, povesteste-i despre gestul tău frumos si spune-i cum ar putea să sprijine si el/ea o initiativă. Înscrierile pentru sustinători se desfăsoară până în ziua evenimentului.

Organizatori, voluntari, grupuri de initiativă, ONG-uri si cauzele lor, înotători, sustinători si parteneri. Suntem o echipă mare. Doar împreună putem reusi. Fiecare contributie contează.

INFO

swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro

www.facebook.com/swimathon.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: