Golden Runner – Road Grand Prix, 15-16 iunie

Golden Runner – Road Grand Prix Iasi este prima competitie nationala de ciclism cu mansa dubla, de sosea si MTB, organizata la Iasi. Golden Runner – Road Grand Prix Iasi isi propune sa devina o competitie de ciclism nationala, itineranta, care se adreseaza atat amatorilor cat si profesionistilor cu varsta mai mare de 17 ani, pasionati de sportul pe bicicleta din diferite orase ale tarii. Golden Runner/Road Grand Prix Iasi este inscrisa pe site-ul Federatiei Romane de Ciclism.

Golden Runner-Road Grand Prix Iasi
”Intentionam ca prin organizarea acestei competitii sa incurajam folosirea bicicletei pentru un oras mai putin poluat si mai liber, un stil de viata sanatos si practicarea sportului in aer liber atat de catre copii cat si de catre adulti, promovarea padurilor si traseelor din jurul Iasului, protejarea mediului inconjurator precum si atragerea cator mai multi amatori in acest sport”, spun organizatorii

TRASEE

Dubla mansa de la Iasi are cadrele perfecte pentru o cursa de neuitat. Proba de sosea se desfasoara pe Copoul istoric, sa poti pedala in uralele multimii, iar MTB-ul este programat pe un traseu spectaculos, cel de la Barnova.

INSCRIERI

Golden Runner – Road Grand Prix Iasi – proba de sosea

Primul concurs Golden Runner – Road Grand Prix va avea loc la Iasi pe B-dul Copou, cu plecare din zona Stadionului, pe data de 16 iunie 2013. Participantii vor trebui sa fie pregatiti pentru start in jurul orei 9:00. Taxa de participare pentru proba de sosea este de 30 RON.

Pentru inscrieri CLICK AICI

Golden Runner Iasi– proba de MTB

Primul concurs Golden Runner va avea loc in Localitatea Barnova, cu plecare din fata sediului Primariei Barnova – Stadion, pe data de 15 iunie 2013. Participantii vor trebui sa fie pregatiti pentru start in jurul orei 9:00. Taxa de participare pentru proba de MTB este de 40 RON pentru traseul scurt(33 Km) si 50 lei pentru traseul lung 2 x 33Km).

Pentru inscrieri CLICK AICI

ORGANIZATORI

Kartezian OOH Events organizeaza la Iasi Golden Runner – Road Grand Prix avand ca Partener Principal “GIANT”

Partenerii Oficiali ai Golden Runner Iasi sunt: Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Iasi, Prefectura Judetului Iasi si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi.

Parteneri: Primaria Comunei Barnova, Clubul de Ciclism si Ecologie IASIBIKE, ProBikeAddiction.

INFO

goldenrunner.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: