Au început înscrierile pentru Festivalul „Hai la teatru!”

LES APOS – Colegiul ”M.Eminescu”, Iasi

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului concurs de teatru școlar „Hai la teatru!”, organizat de Teatrul Luceafărul Iași, este programată în acest an în perioada 21-22 martie 2017.

Adresat elevilor artiști din școlile și liceele județului Iași, manifestarea este una dintre primele de acest gen din țară și a reunit pe cele două scene ale instituției ieșene de-a lungul unui deceniu mii de copii și tineri cu veleități artistice, coordonați de cadre didactice pasionate, care înțeleg importanța majoră a acestei forme de activitate extracurriculară.

Festivalul este structurat pe categorii de vîrste, în trei secțiuni (clasele I-IV, V-VIII și IX-XII), iar premiile vor fi acordate pentru fiecare din aceste secțiuni.

INSCRIERE

Doritorii se pot înscrie pentru concurs depunînd la secretariatul teatrului direct sau expediind prin poștă pe adresa Teatrul Luceafărul Iași str Grigore Ureche nr 5 o înregistrare video cu spectacolul pregătit. DVD-ul va fi însoțit de o fișă în care să se precizeze școala, numele trupei, categoria de vîrstă, titlul spectacolului, distribuția, date de contact. Plicul trebuie să fie însoțit de precizarea “pentru Festivalul Hai la teatru!”. Înscrierile se pot face pînă la data de 24 februarie 2017(data poștei). Este acceptată o singură propunere din partea fiecărei trupe, un spectacol care să nu mai fi fost înscris la acest festival, care să dureze între 15 și 45 de minute.

Spectacolele pot fi în limba română sau în limbi străine studiate în școală.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web:www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: