Au inceput inscrierile pentru Festivalul Concurs “Hai la teatru!”

Teatrul “Luceafarul”, in colaborare cu Consiliul Judetean Iasi si Inspectoratul Scolar Judetean, organizeaza in perioada 20-21 martie 2012 Festivalul “Hai la teatru!” –  festival concurs al trupelor din scolile si liceele judetului si orasului Iasi, editia a VI-a.

Manifestarea va avea trei sectiuni:
– clasele I – IV
– clasele V – VIII
– clasele IX – XII.
Premiile vor fi acordate pe aceste categorii de virsta.

Trupele interesate trebuie sa depuna la secretariatul teatrului sau sa expedieze prin posta (str. Grigore Ureche nr. 5, Iasi), pina la data de 25 februarie, o inregistrare video a spectacolului propus (CD sau DVD) insotita de o prezentare a formatiei (nume, activitate, componenta, profesor coordonator, participari la manifestari similare, palmares etc). Materialele vor fi insotite de precizarea “Pentru Festivalul «Hai la teatru»!”.

Selectia va fi facuta de organizatori, iar ansamblurile selectionate vor fi instiintate pina cel tirziu la data de 4 martie. Este acceptata o singura propunere din partea fiecarei trupe, alta decit cele care au fost prezentate la editiile precedente. Durata reprezentatiei trebuie sa fie de cel putin 15 minute si de cel mult o ora.   Se pot inscrie la preselectie spectacole in limba româna, dar si in limbi straine.

Succesul editiilor precedente, la care au participat sute de elevi-artisti, demonstreaza interesul real pentru educatia prin arta, prin teatru in cazul de fata. Cedind scena aspirantilor la succes, profesionistii le ofera in acelasi timp consultanta de specialitate.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: