Au inceput inscrierile pentru Concursul National “Scoala Zero Waste”, editia 2015

zero-waste-2015

“Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a competiției este 20 Aprilie – 29 Mai.

Începând cu 9 Martie și până în 28 Martie toate școlile din România se pot înscrie în Competiția “Școala Zero Waste” Editia 2015. La cele două ediții anterioare au participat 133 de școli din 33 de județe și aproape 15.000 de elevi.

Premiul cel mare este reprezentat de o tablă interactivă oferită de Continental, partener al proiectului. Marii câștigătorii ai tablelor interactive puse în joc până acum sunt în 2013 Școala Gimnazială Moșnița Nouă, Județul Timiș și în 2014 Școala Gimnazială Sf. Nicolae  Târgu Jiu, Județul Gorj.

Concursul de educație ecologică și colectare selectivă dă posibilitatea elevilor și școlilor din România să concureze pentru câștigarea premiilor puse în concurs și în același timp să contribuie la protejarea naturii și reducerea poluării.

Aflat deja la a 3-a ediție, concursul susține și întărește obiceiul colectării selective începând cu vârsta la care copiii își formează valori și deprinderi pe care le vor avea tot restul vieții. Prin implicarea copiilor vom contribui indirect și la informarea și responsabilizarea membrilor familiilor.

Toate companiile care doresc să se implice, să susțină educația ecologică în școli și să sprijine organizarea concursului prin acordarea de premii, sunt invitate să ia legătura cu organizatorii.

INSCRIERE

Desfășurarea competiției este simplă. Școala care acumulează cele mai multe puncte este desemnată câștigătoare. Punctele se obțin din organizarea a cat mai multor acțiuni educaționale din lista oferită de organizatori și din colectarea selectivă a cât mai multor deșeuri reciclabile: hârtie/carton, aluminiu și plastic/pet. Detalii suplimentare despre procedura de înscriere și desfășurarea concursului pot fi găsite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania – www.EcoStuff.ro sau pe pagina de Facebook.

Pentru inscriere CLICK AICI!

INFO

Școala Zero Waste

Email: scoalazerowaste@ecostuff.ro

Site: www.ecostuff.ro

Facebook: www.facebook.com/scoalazerowaste

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: