Au inceput inscrierile la Ursus Cooler Romanian Open Squash!

Poster-ROS-2014

Au început înscrierile pentru cel mai mare campionat naţional open de squash, care se va desfăşura în perioada 8-16 noiembrie 2014, cu participarea a 8 oraşe din România, printre care si Iasul. Finala turneului va avea loc pe un teren de squash mobil din sticlă, între 14 şi 16 noiembrie, în Iulius Mall din Cluj Napoca, având premii de peste 3.500 USD.

Romanian Open Squash este organizat de Asociaţia Pro Squash România cu sprijinul Primariei Cluj Napoca şi a Consiliului Judeţean Cluj, sub egida Federaţiei Române de Squash. Campionatul se adresează atât  profesioniştilor, cât şi amatorilor, bărbaţi sau femei de orice naţionalitate, cetaţeni sau rezidenţi în România, care au împlinit vârsta de 18 ani.

Turneul se va desfăşura în două etape, cu o etapă de calificări în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara, etapa finală având loc în Cluj Napoca. Înscrierea în campionatul Romanian Open Squash se poate face pana pe 4 noiembrie 2014 pe site-ul www.romanianopensquash.ro sau direct la unul dintre cluburile participante. In Iasi,  inscrierea se poate face la Oxygen Sport Center,  zona Tătărași, pe strada Vasile Lupu, nr. 95 F, vizavi de Salina Center. Etapele locale vor avea loc in fiecare oras, in perioada 8-9 noiembrie, de la ora 10:00.

Sebastian Baciu, preşedintele Pro Squash, motivează dezvoltarea squash-ului în România din ultimii ani, prin sincronizarea unei multitudini de factori: „ Asistăm la o creştere exponenţială a squash-ului prin dezvoltarea infrastructurii. Aproape în fiecare lună se lansează un club nou de squash: luna trecută s-a deschis primul club de squash în Piteşti, luna viitoare se va inaugura al treilea club de squash în Timisoara şi mai urmează altele în primavară. Începând cu anul acesta avem o Federaţie Română de Squash, şi au fost organizate în 2014 peste 12 competiţii oficiale de squash, care au atras puternic atenţia mass media. Estimăm că numarul jucatorilor de squash s-a triplat în ultimii doi ani, iar organizarea unor competiţii de amploare în locaţii publice, ajută enorm la popularizarea acestui sport.

Finala campionatului va avea loc pe un teren de squash din sticlă care va fi amplasat în atriumul central din Iulius Mall, în Cluj Napoca, fiind confirmaţi deja cei mai buni jucători la nivel naţional. În timpul celor 3 zile ale etapei finale se vor desfăşura şi meciuri demonstrative între 2 jucători tineri de talie internaţională. Premiile puse în joc sunt atât în bani cât şi în produse, având o valoare de peste 3.500 USD.

Romanian Open Squash este onorat, pentru al doilea an la rând, să aibă ca Partener Oficial Ursus Cooler. Partenerii campionatului sunt: Christian Tour, Asus, Dunlop Sport, EsElektro, Light Soft, CSI, Transilvania Post, True Energy, Gold Nutrition şi este susţinut de Cluj IT si Cluj Capitala Tineretului European.

Asociaţia Pro Squash România este o organizaţie non profit care are misiunea de a promova o viaţă sănătoasă prin sport, dezvoltând squash-ul in Romania prin intermediul unor competiţii naţionale şi internaţionale de amploare.

INFO

Romanian Open Squash

E-mail: info@prosquash.ro

Web: www.romanianopensquash.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: