Au fost anuntati castigatorii International Travel Photographer of the Year. Cea mai buna fotografie este din Romania

Competitia aduna cele mai bune imagini de calatorie realizate peste tot in lume iar fotografiile premiate la aceasta editie sunt absolut uimitoare, ca in fiecare an. Fotografi din 123 de tari si-au inscris creatiile intr-o gama larga de categorii.

tpoty16-win8-jsantos

Portughezul Joel Santos a castigat coroana pentru intregul portofoliu si a fost desemnat cel mai bun fotograf de calatorie al anului. Fotografiile sale au fost inscrise la sectiunile ”Land, Sea, Sky” și  ”Călătorii & Aventuri”. Imaginea de mai sus ii apartine si reprezinta un pescar aflat pe lacul Bosumtwi din Ashanti, Ghana.

Michele Pallazo din Italia a castigat sectiunea ”Orase: Arhitectura si Spatiu”, pentru o imagine a cladirii Flatiron din New York in timpul unei furtuni de zapada.

tpoty-cities-win-mpalazzo

Fotograful chinez Ruiyuan Chen a prezentat un portofoliu impresionant, cu portrete ale locuitorilor din regiunea Muntilor Daliang. Cu imaginea de mai jos in care apare un om in varsta care fumeaza a reusit sa castige sectiunea “Oameni” a competitiei.

tpoty-mankind-win1-cruiyuan

Premiul pentru cea mai buna fotografie (singulara) a fost ales tot din categoria ” Oameni”, castigator fiind desemnat fotograful englez Jeremy Woodhouse. Imaginea premiata, reprezentand o batrana care strage iarba pentru a-si hrani animalele, a fost surprinsa in localitatea Coltesti, Romania.

tpoty-mankind-bsi-win-jwood
Un alt fotograf din Marea Britanie, Craig Easten a fost rasplatit cu un premiu pentru fotografiile inscrise in sectiunea ”Land, Sea, Sky”. Imaginea de mai jos infatiseaza un calugar budist aflat intr-o plimbare pe malul lacului Wst Kirby din Merseyside, Anglia.

tpoty-lss-win4-ceaston
Multe dintre fotografiile rasplatite cu mentiuni sunt si ele spectaculoase, precum aceasta imagine care apartine lui Martin Siering din Germania. Imaginea surprinde  eruptia vulcanului Matu Tara, aflat pe insula Komba din Indonezia.

tpoty-lss-bsi-sm2-msiering
Puteti afla mai multe despre competitie si castigatori de pe site-ul oficial. Si nu uitati, nu este prea devreme pentru a va pregati pentru editia din 2017 a concursului.

Sursa: www.shutterbug.com

INFO

International Travel Photographer of the Year

www.tpoty.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Opening Party la Tiki Village. Invitati: DJ Optik și Adrian Eftimie

Deschis la Distractie te provoaca la cel mai tare CONCURS de gatit in familie!

FIE 2017 / Weekend de muzica clasica cu participare internationala

”Supraviețuirea creştinului ȋn cetate” – o analiză la rece realizată de profesorii Adrian Papahagi şi Radu Preda

Scrie un comentariu: