Atmosfera de sarbatoare @Skye Club Iasi

Anul 2018  il intampinam in atmosfera de sarbatoare, cu multe zambete si voie buna, speranta si ganduri frumoase. Este momentul ideal sa va luati ramas bun de la anul ce o sa treaca, un an plin de bucurii, momente frumoase, nopti albe si distractii pana dimineata.

Dorim sa cream amintiri pentru o viata, dorim sa facem din aceasta seara magica, o seara de neuitat, dorim sa petrecem alaturi de voi, prietenii nostri, sa dansam pana in zorii zilei si sa inchinam un pahar de sampanie pentru un An Nou mai bun si mai prosper.

Programul muzical va fi pregatit de DJ & MC, cu muzica pe toate gusturile (pop, dance, latino, R&B, house, oldies, populara). Spectacol impresionant, uratori. Sunteti asteptati sa petreceti noaptea dintre ani impreuna, intr-o atmosfera de distractie!

BILETE

• 200 lei/ pers. include accesul in club, loc la masa si bautura (150 lei reprezinta bonuri de consumatie la bar, 50 lei accesul in club) • 150 lei/ pers. include accesul in club (100 lei reprezinta bonuri de consumatie la bar, 50 lei accesul in club). Informatii si rezervari: 0749 896 708, alin@skye.ro

* In limita locurilor disponibile!

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Webwww.skye.ro

FBwww.facebook.com/skyeiasi

PE ACEEASI TEMA:

Revelion atomic in Underground Pub

O noapte alături de prieteni la Tribo

365 new chances in 2019 @Time Out

O noapte de poveste la Hunter’s Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Super concert Saragossa Band, Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică si foc de artificii

Jazz În Copou© Last JAM SESSION 2018

Concert extraordinar HOLOGRAF @ Iasi

Petre Roman isi lanseaza cartea la Iasi

Scrie un comentariu: