Atentie! La Iasi au zburat pana si ouale

Trebuie sa fii geniu pentru a-l contrazice pe celebrul Isaac Newton si a sa lege a gravitatiei? De data aceasta genialitatea a contat mai putin, insa trebuia sa indeplinesti cateva conditii – sa fii student la o universitate din Iasi, sa debordezi de creativitate si sa te avanti sa urci la 12 metri inaltime si sa ne demonstrezi ca un ou poate ateriza pe pamant in siguranta.

81 de studenti au acceptat provocarea, s-au apucat de mesterit si au venit in fata unui juriu format din Roxana Dinescu – agentia de publicitate Headvertising, Marius Ionut Rîpanu – Asist. Univ. Drd. Ing. – Universitatea Tehnică “Gh. Asachi” Iaşi, Facultatea de Construcţii de Maşini – Tehnologia Construcţiilor de Maşini si Pulsar – Student la Master in anul 1 la Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi, sectia de sculptura. In timpul liber este graffiti writer. Ei au decis pe baza reprezentatiilor cele trei echipe care au urcat pe podium.

Locul 1 a fost ocupat de echipa Mushroom, formata din Narcis Dobos, Andrei Maftei si Cosmin Atanasie – Facultatea de Arhitectra G.M. Cantacuzino. Locul 2 i-a revenit echipei Egg-master cu membrii Iulian Juncu, Constantin Cristian Isac si Eduard Florin Caia – Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi si Facultatea de Mecanica. Podiumul a fost completat de The Eggstraordinaries – Alexandru Simionov, Cristina Gerber si Paula Crismaru, studenti la Informatica.

Andrei Alexiuc a fost cel care a intretinut atmosfera si i-a mai facut sa uite de emotii pe studentii participanti la cea de a treia etapa a Red Bull Gravity Challenge din Romania, iar Kendama a sustinut o demonstratie de zile mari.

Foto: Stefan Chirilus

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: