Spectacolul de teatru „Un bărbat și cam… multe femei”

Afis UN BARBAT SI CAM MULTE FEMEI- 2014 februarieDupa succesul premierei spectacolului de teatru UN BARBAT ŞI CAM… MULTE FEMEI, Ateneul Tatarasi va invita din nou la teatru.

REPREZENTATII

  • Sâmbătă, 15 februarie 2014, ora 19.00
  • Duminică, 16 februarie 2014, ora 19.00

DESPRE

Adaptare şi regie: Bogdan ULMU; Asistenţă de regie: Erica MOLDOVAN; Ilustraţie muzicală: Geo ŞFAIŢER; Distribuţie: Aurelian BĂLĂIŢĂ, Laura BILIC, Erica MOLDOVAN şi Roxana DURNEAC

”Piesa de la care am pornit, spectatorule (a lui Leonid Zorin), are (cel puţin) două calităţi: pune o problemă importantă – fericirea; şi alternează umorul şi tristeţea cu măiestrie de valoros dramaturg. Apoi, oferă roluri bine scrise. Pentru doi, ori pentru zece actori. Depinde de viziunea regizorului. Noi o facem cu …patru actori. Cred eu, nimeriţi pe rol.

Pentru Aurelian Bălăiţă este un tur de forţă – nu iese din scenă, pînă la lăsarea cortinei. Şi schimbă registrul interpretativ, aproape în fiecare tablou. Creează un personaj complex, convingător. Laura Bilic şi Erica Moldovan au de jucat cîte patru-cinci personaje: nu e simplu. Căci fiecare trebuie să aducă diferenţa de caracter, temperament & cultură. Sunt actrite excelente, doctorande ale Universităţii „G. Enescu”, cu care lucrez încă de la primul meu spectacol pe scena Ateneului.

Roxana Durneac interpretează mai multe roluri mici, introduse de mine-n spectacol. O face cu profesionalism, şi ea. Dar să nu vă mai plictisesc cu vorba: vizionare plăcută! ” Bogdan ULMU

BILETE

Preţ bilet: 15 lei

Preţ bilet studenţi, elevi şi pensionari: 10 lei

Program casierie: luni-vineri, orele 13.00-16.00 si cu o ora inainte de inceperea spectacolului. Rezervări online: www.ateneutatarasi.ro.

INFO

Ateneul Tatarasi

Str. PICTORULUI nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

Email: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: