Ateneul Tatarasi – locul 1 din randul 1 rezervat unei persoane care nu-si permite sa plateasca un bilet la teatru

Ateneul-tatarasi-iasi

Pentru afirmarea în peisajul cultural ieşean, Ateneul Tătărași realizează proiecte de anvergură, originale din punct de vedere artistic, capabile să atragă un public variat, pe termen mediu şi lung. Din acestea fac parte numeroase spectacole de teatru la care au participat de-a lungul timpului zeci de mii de spectatori plătitori de bilete. În anul 2015 se vor produce șase noi spectacole de teatru și vor fi găzduite altele de la teatre renumite din țară.

În acest sens, începând cu data de 26 martie 2015 se va rezerva locul 1 din rândul 1 unei persoane care nu-și permite să plătească un bilet la teatru. În cazul în care sunt mai multe persoane în imposibilitatea achiziționării unui bilet la teatru, vom realiza o listă de așteptare și vom invita cetățenii să participe la spectacole, gratuit. Ateneul Tatarasi mizeaza pe sinceritatea fiecăruia și pe onestitatea cu care persoana oferă informația precum că nu-și permite să achiziționeze un bilet la teatru.

“In plus, invităm spectatorii să cumpere un bilet în plus pentru o altă persoană care se anunță în imposibilitatea cumpărării unui bilet la teatru și noi i-l vom oferi cu cea mai mare plăcere, precizând sau nu, după preferință, din partea cui este. Biletele dăruite vor fi la prețul de 10 lei, exceptând spectacolele ale căror bilete depășesc 15 lei. Ne punem speranța într-o comunitate unită prin cultură!”

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: