Ateneul Tătărași invită tinerii artiști pe scenă!

ateneu-2014

Ateneul Tătăraşi este una din puţinele instituţii de spectacole şi concerte din Iaşi ce organizează şi produce evenimente culturale diverse, din domeniul artelor spectacolului, artelor vizuale, a culturii scrise etc., răspunzând nevoilor şi aşteptărilor culturale ale publicului larg.

Ne propunem să promovăm evenimentele și activitățile cultural-artistice și să susţinem valorile cultural-artistice şi educative. Astfel încurajăm actele de creaţie ale tinerilor debutanţi și oferim un spaţiu de manifestare diversificat şi profesionist.

Dacă ai o piesă de teatru independentă pe care dorești să o joci anul acesta, Ateneul Tatarasi iti pune la dispoziție sala mică de spectacole și va invita publicul să o admire. Trimite pe adresa de e-mail ateneutatarasi@yahoo.com propunerea ta, iar în cel mai scurt timp vei fi contactat pentru colaborare.

Ateneul Tătărași stimulează şi promovează valorile culturale, educative şi artistice pe plan local și se doreşte a fi o alternativă  pentru vizionarea unor spectacole de teatru, atât clasice cât şi contemporane (oferite atât de regizori din mediul teatral ieşean, cât şi de tinerele talente locale din domeniul artistic), dar şi pentru participarea la manifestări culturale diverse.

În 2014, ieșenii s-au putut bucura în sala mică de trei spectacole independente ca urmare a colaborărilor cu regizorii și actorii din „Căsătorie în… doi”, regia Andrei Ciobanu, „1+1=3”, regia Andrei Ciobanu, „Acuzat: femeia (Sincer… Te iubesc?!)”, regia Viorel Vârlan.

Mai multe detalii puteți obține la telefon 0232 26 18 46, interior 113.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

PE ACEEASI TEMA:

”Sunt un orb” – recital extraordinar Horatiu Malaele

Festivalul Teatrelor Independente Iași începe joi, 9 Mai 2019

Ateneul Național din Iași vă invită la o nouă PREMIERĂ! „O scrisoare pierdută”, regia Ovidiu Lazăr – aceeași piesă, două interpretări total diferite

“Pijamale”, la Ateneul din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Folk de colectie cu Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu | Amfiteatrul Palas

” Take, Ianke şi Cadîr” | Amfiteatrul Palas

Stand up Show COSTEL | Amfiteatrul Palas

Roadkillsoda revine la Iasi | RocknRolla

Scrie un comentariu: