Ateneul Tătărași, a patra instituţie ieșeană de cultură înscrisă în Registrul Artelor Spectacolului

ateneul-tatarasi

Ministerul Culturii, Comisia pentru Atestare și Avizare în Domeniul Impresariatului Artistic, prin Institutul Naţional de Cercetare şi Formare Culturală a acordat certificatul de atestare a Ateneului Tătărași ca instituție de spectacole și concerte.

Astfel, Ateneul Tătărași este înscris în registrul artelor și se află  la poziția 79, conform link (www.registrulartelor.ro).  Astfel, Ateneul Tătărași este a patra instituție de cultură din Iași, după Opera Națională Română, Filarmonica de Stat „Moldova” și Teatrul pentru Copii și Tineret  „Luceafărul”, care face parte din Registrul Artelor.”

Ministerul Culturii și Cultelor este autoritatea administrației publice centrale care urmărește punerea în aplicare și respectarea prevederilor ordonanței privind instituțiile și companiile de spectacole sau concerte, precum și desfășurarea activității de impresariat artistic, ordonanța nr. 21/2007.

Ateneul Tătărași, instituție publică de spectacole și concerte se află în subordinea Municipiului Iași. De 95 de ani, începând din 1920, 25 aprilie, Ateneul Tătăraşi răspunde cu succes necesităţilor culturale şi artistice ale comunităţii locale îndeplinindu-şi misiunea pentru care a fost înfiinţat de personalităţile marcante ale Iaşilor de altădată, aducând un plus de valoare vieţii culturale ieşene.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

PE ACEEASI TEMA:

SuperExtraMega comedia „Casatorie in… doi”

Spectacolul de teatru „Prima dată” @Ateneul din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Trei galerii romanesti la targul international de arta contemporana Art Brussels 2019

Expoziția de fotografie „Khozyain/ Amfitrionul“, la Muzeul Imaginii în Mișcare din Leiria

Prezență românească la cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Internațional de Cinema Independent IndieLisboa

Zilelor Filmului Românesc / Muestra de Cine Rumano la Barcelona

Scrie un comentariu: