Ateneu la Cafenea prezinta ”Despre oameni și melci”

ATENEU  LA  CAFENEA va aduce săptămâna aceasta pe marile și micile ecrane din  Cafeneaua Piața Unirii un film românesc bun, cu substanță și un comic de situație care  descrețește frunți, uneșt e puncte și crează conexiuni. O seară de vizionare în prezența  unei atmosfere relaxante, pline de voie bună, care ne încarcă bateriile pentru săptămâna  ce urmează.

Doamnelor și domnilor, seara de dumnică va fi cu și “Despre oameni și melci”, un film în regia  lui  Tudor  Giurgiu,  o  producție  din  anul  2012,  marcantă  pentru  cinematografia  românească prin felul în care redă trăirea personajelor și prin modul autentic în care prezintă anumite tipologii umane.

Dialoguri  “priceless”,  umor  subtil,  cu  amprentă,  și  actori  absolut  minunați:  Andi Vasluianu,  Dorel  Vişan,  Monica  Bîrlădeanu,  Andreea  Bibiri,  Valeria  Seciu,  Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu, renumitului actor francez Jean François Stevenin și fiul său, Robinson Stevenin.

O comedie româno-franceză, inventivă, ce surprinde un comic de situație foarte fain, într-un mod natural. Cu alte cuvinte, un must-see.  Ateneul la Cafenea, duminică,  5  martie,  ora 19:0019.

Un proiect frumos și bine intenționat, inițiat de Cafeneaua Piața Unirii și Ateneul din Iași, ce promovează și susține cultura în
Iași. Toate încasările din bilete vor fi donate Ateneului din Iași. Acestea vor fi folosite în modernizarea, acoperirea cheltuielilor și desfășurarea activităților pe care vi le propune acest spațiu cultural.

Alătură-te mișcării pentru susținerea culturii si savureaz-o așa cum vrei tu!

BILETE

Toate încasările din bilete sunt direcționate către Ateneul din Iași, urmând ca banii să fie folosiți în modernizarea acestuia și în desfășurarea activităților pe care le propune un asftel de spațiu cultural. „Ateneu la Cafenea” își dorește să aducă filmul românesc în fața publicului ieșean o dată la două săptămâni, făcând din acest eveniment o tradiție.  Prețul unui bilet este de 15 lei și acestea vor putea fi achizitionate de la Cafeneaua Piața Unirii. Numărul de locuri este limitat.

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Adresa: Piata Unirii 6, Iasi

FB: www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

PE ACEEASI TEMA:

Proiecție de gală: ”Fals tratat de mântuire a sufletului” la Ateneul din Iasi

Cea mai asteptata comedie a toamnei vine la Iasi

Seara de film german: „ Între două războaie”

Vin la party, plec rosé!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lunar: Warehouse Bells @Hala FiX

Canaf & Mr Fish @Legend

Concert de Colinde – Corala Barbateasca Cvartson

365 new chances in 2019 @Time Out

Scrie un comentariu: