Ateneu la Cafenea prezinta “Brigada Diverse intră în acțiune”

Duminica aceasta, ieșenii vor vizona “Brigada Diverse intră în acțiune”, primul film de comedie din seria BD-urilor, în regia lui Mircea Drăgan. Umorul anilor ’70 și marile nume ale cinematografiei românești fac din seara de duminică o adevărată experiență în cadrul căreia savurezi filmul românesc într-un spațiu nonconformist, alături de prieteni și, de ce nu, de familie.

Savurează cultura așa cum vrei tu, fără reguli, fără protocol. Ateneul deschide larg porțile culturii și o transformă într-un mod de viață pentru tine. În acest sens, Cafeneaua Piața Unirii și Ateneul din Iași îți propun o seară de film diferită, plină de voie bună, de relaxare, o seară care nu exclude un pahar cu vin, o gustare, o narghilea, o bere și clasicul popcorn, de care te poți bucura alături de prieteni.

Evenimentul va începe la ora 19:00. Timp de o oră, pe un fundal muzical relaxant, ne pregătim de eveniment. Este foarte important să ajungeți în acest interval, întrucât în timpul filmului nu va fi posibilă luarea comenzilor. Așadar, vă sfătuim să comandați înainte tot ceea ce doriți să aveți pe masă pe tot parcursul vizionării. Proiecția propriu-zisă va începe la ora 20:00, având o durată de 1h40.

Alătură-te mișcării pentru susținerea culturii si savureaz-o așa cum vrei tu!

BILETE

Toate încasările din bilete sunt direcționate către Ateneul din Iași, urmând ca banii să fie folosiți în modernizarea acestuia și în desfășurarea activităților pe care le propune un asftel de spațiu cultural. „Ateneu la Cafenea” își dorește să aducă filmul românesc în fața publicului ieșean o dată la două săptămâni, făcând din acest eveniment o tradiție.  Prețul unui bilet este de 15 lei și vor putea fi achizitionate de la Cafeneaua Piața Unirii. Numărul de locuri este limitat.

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Adresa: Piata Unirii 6, Iasi

FB: www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: