Ateneu la Cafenea prezinta: “Asta seara dansam in familie”

Duminica aceasta, începând cu ora 19:00, Ateneu la Cafenea revine pe micile și marile ecrane din Cafeneaua Piața Unirii cu proiecția de film ”Astă seară dansăm în familie”, o comedie românească, în regia lui Geo Saizescu, ce merită văzută și revăzută.

Duminică, ne lăsăm absorbiți de farmecul marilor actori Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani, Vasilica Tastaman, Ioana Bulcă, Stela Popescu, Draga Olteanu Matei, Mariella Petrescu și Violeta Andrei.
Zumzet pozitiv, energie bună, râsete, prieteni, un loc confortabil, nonconformist, atmosferă degajată, umor românesc.

Puteți încerca toate aceste experiențe alături de un pahar cu vin, de o gustare și de nelipsitul popcorn. În concluzie, o seară liniștită, unde ieșenii nu doar se simt bine, ci susțin cultura și filmul românesc în Iași.

Inițiativa Ateneu la Cafenea, susținută de Cafeneaua Piața Unirii și Ateneul din Iași, își propune să ofere Iașului și o altă alternativă de petrecere a timpului liber și de susținere a culturii. Prin urmare, toate încasările din bilete vor fi direcționate către Ateneul din Iași și folosite ulterior în modernizarea și desfășurarea activităților pe care acest spațiu cultural ni le propune.

Aflat la a cincea ediție, Ateneu la Cafenea a încântat publicul cu filme de valoare ale cinematografiei românești: Afacerea Est, Filantropica, Brigada Diverse intră în acțiune, Despre oameni și melci, s-a bucurat de un public divers, entuziasmat, iubitor de artă și a savurat stările de bine de duminică seara.  Alătură-te mișcării de susținere a cinematografiei românești duminica aceasta, la “Ateneu la Cafenea – Astă seară dansăm în familie”.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate de la Cafeneaua Piața Unirii, iar toate nelămuririle se transformă în lămuriri la numărul de telefon 0743 663 903. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar numărul de locuri este limitat.

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Adresa: Piata Unirii 6, Iasi

FB: www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: