Ateneu la Cafenea prezinta “Afacerea Est”

Savurează cultura așa cum vrei tu, fără reguli, fără protocol. Ateneul deschide larg porțile culturii și o transformă într-un mod de viață pentru tine. În acest sens, Cafeneaua Piața Unirii și Ateneul din Iași îți propun o seară de film diferită, plină de voie bună, de relaxare, o seară care nu exclude un pahar cu vin, o gustare, o narghilea, o bere și clasicul popcorn, de care te poți bucura alături de prieteni.

AFACEREA EST este prima proiecție pe care o pot viziona ieșenii într-un spațiu diferit, unde vor putea descoperi și o altă formă de delectare.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți și actorii din zona Moldovei, care au făcut din această “afacere” o capodoperă reală, umană, care poate descreți frunțile atât tinerilor, cât și părinților și bunicilor acestora.
După vizionarea proiecției, aceștia ne vor împărtăși câte puțin din experiența lor din spatele culiselor, urmând să continuăm seara cu un moment muzical, în cadrul căruia Mihaela și Cristian Gârlea ne vor încânta cu un jazz de excepție.

Cafeneaua Piața Unirii susține cultura in Iași. Toate încasările din bilete vor fi donate Ateneului din Iași. Acestea vor fi folosite în modernizarea, acoperirea cheltuielilor și desfășurarea activităților pe care vi le propune acest spațiu cultural. Alătură-te mișcării pentru susținerea culturii si savureaz-o așa cum vrei tu!

BILETE

Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele vor putea fi achiziționate de la Cafeneaua Piața Unirii. Ținem să menționăm că numărul de locuri este limitat.

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Adresa: Piata Unirii 6, Iasi

FB: www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: