Atelierul Sperantei, editia a II-a

atelier-speranta

Cluburile Rotary Copou, Rotaract Iaşi Copou și Interact Iaşi Copou invită comunitatea ieșeană să ajute la modernizarea centrului de plasament Sf. Andrei din Iași prin participarea la proiectul caritabil Atelierul Speranţei, ediția a II-a.

Voluntarii celor trei cluburi, împreună cu beneficiarii centrului de plasament au elaborat o gamă largă de decorațiuni specifice sezonului iar în perioada 12-14 decembrie, la Palas Iasi, vei găsi standul proiectului unde poți dona pentru reabilitarea completă a mobilierului din centrul de plasament. În schimb, vei pleca acasă cu o decorațiune făcută de mână și cu satisfacția că ai săvârșit o faptă bună de sărbători.

Prin prima ediție a acestui proiect organizatorii au reușit, cu ajutorul prețios al donatorilor, ca în perioada 16-18 aprilie 2014 să colecteze suma de 4000 de lei cu care a fost înlocuit parțial mobilierul centrului de plasament.

Imagini înainte de realizarea primei ediții: http://goo.gl/enyses. Imagini după realizarea primei ediții: http://goo.gl/6vJIa8

În perioada 12-14 decembrie, zilnic între ora 10 si 22, voluntarii vor fi în Palas Mall, pasarela Food Court. Puteti dona in contul RO32 EGNA 1010 0000 0016 4418 deschis in lei la Marfin Bank – Asociatia Rotary Alumni (CIF 23628544)

INFO

Atelierul Sperantei

www.facebook.com/AtelierulSperantei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: