Expoziție și Licitație „7 zile Design de obiect”/ 11 – 25 noiembrie

Atelierul „7 zile Design de obiect” clubul creatorilor iasi afisVă invităm să vedeţi cum timp de 7 zile creăm obiecte de design din materiale refolosite, reciclate, reconvertite. Toată luna octombrie vom colecta materiale, obiecte care nu mai au folosință pentru proprietar. Apoi, timp de o săptămână, designeri și arhitecți vor redefini în viziune proprie materialele colectate din care vor construi obiecte de design.

Publicul va avea acces în atelier pe tot parcursul desfășurării lui

PROGRAM

  • 3 – 10 noiembrie – creație în atelier
  • 11 noiembrie – Vernisaj și Cocktail

Atelierul 7 zile. Vernisaj şi Cocktail afisAtelierul 7 zile se va finaliza cu o seară de Vernisaj şi Cocktaill. Primul Vernisaj independent de Design de Obiect.

După 7 zile în care creăm, schiţăm, râdem, învăţăm, comunicăm, construim, smirgheluim, polizăm, vopsim, reciclăm, refolosim, reconvertim

vă invităm să vedeţi ce am // //designat// //.

Din materiale colectate toată luna octombrie, designeri şi arhitecţi au creat Obiecte de Design pe care le prezentăm într-un ambient potrivit, alături de un cocktail şi împreună cu Proiect 7+, un grup format spontan care armonizează impecabil voce, bitbox, chitară, didgeridoo, bol tibetan, bongo, rain maker şi saxofon.

Obiectele de Design vor fi gravate cu numele autorului şi vor putea fi cumpărate la licitaţie.

  • 11 – 25 noiembrie – Expoziție și Licitație

Atelierul se va finaliza cu o seară de Vernisaj și Cocktail.

Vor urma 2 săptămâni de Expoziție, timp în care publicul va avea posibilitatea să cumpere la licitație obiectele de autor. Licitația va porni de la valori echitabile și va veni în sprijinul financiar al autorului.

Studenții și absolvenții la Design de Obiect, Design Interior, Design Graphic și Arhitectură care doresc să-și exerseze gândirea alternativă în ceea ce privește materialele, cum pot fi acestea privite ca opțiuni și valorificate prin refolosirea, reciclarea și/sau reconvertirea lor, vor să practice lucrul cu materiale, unelte și scule electrice și doresc să experimenteze lucrul în echipă sau individual într-un atelier de design se pot înscrie pe adresa de mail clubul.creatorilor@yahoo.com până la data de 25 oct.2012.

Locurile sunt limitate la 20 de participanți.

Taxa de participare 200 lei (recuperabilă prin Licitație)

Include: 7 zile a câte 6 ore/zi de atelier, unelte, scule electrice, materialele din care se vor confecționa obiectele finale, toate materialele necesare pt îmbinări, echipament minim de protecție, diplomă de participare, spațiul pt expoziție și susținerea licitației.

INFO

Clubul Creatorilor, Iași, Galeriile Ștefan cel Mare, demisol

www.facebook.com/clubul.creatorilor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: