Atelierul Romano ButiQ

Atelierul Romano ButiQ pregateste saptamanal iesenilor expozitii, demonstratii cu mestesugari si evenimente precum concerte, spectacole de dans si teatru, proiectii de film si multe altele!

Saptamana aceasta la Atelierul Romano ButiQ:

* Vineri, 6 mai,  de la ora 20:00, dansam si cantam cu trupa Fusion Music, formata dintr-o diversitate de personalitati muzicale pline de spontaneitate si o voce exceptionala, reunite sub spiritul rock-jazzist. De-a lungul timpului trupa Fusion Music  a fost invitata sa cante in deschiderea celor de la Urma, Kumm, Cargo si, mai recent, alaturi de Berti Barbera.

Componenta Fusion Music:
Voce– Andra Botez; Chitari– Bogdan Botez si Raul Placinta; Clape– Raul Tonegaru; Trompeta– Aurelian ; Tobe– Mihnea Lazar; Chiatara-bass- Ionut Botez

* Sambata, 7 mai,  de la ora 19:00, proiectam filmul de animatie “Cocosatul de la Notre Dame”

Faceti cunostinta cu Quasimodo, cocosatul respins de toti oamenii din Paris din cauza ca ar ficel mai urat om vazut vreodata. Adoptat de oamenii bisericii si insarcinat cu trasul clopotelor, Quasimodo vede din clopotnita catedralei tot Parisul. Intr-o buna zi, el o remarca pe frumoasa Esmeralda, o dansatoare de etnie roma, de care se indragosteste subit. Din momentul in care ea se imprieteneste cu clopotarul schilod, o legatura plina de afectiune se va naste intre cei doi. O prietenie care va atrage dezaprobarea oamenilor cu prejudecati. Vor reusi sa triumfe sentimentele frumoase dintre cei doi renegati in cruda atmosfera a Frantei medievale?

Totul se intampla in Atelierul Romano ButiQ, situat pe Bd. Independentei, nr 166, Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: