Atelierul poveştilor terapeutice pentru copii

atelierul-de-povesti-terapeutice-pentru-copii-afis-librarium-palas-mall-afis-iasiIn fiecare duminica, de la 10.30,  va asteptam la Librarium Palas sa le vorbim copiilor intr-un limbaj cunoscut lor, cel al lumii de basm si poveste si sa ii pregatim pentru povestile reale din vietile lor.

Educatia rational emotiva si comportamentala reprezinta un program psihoeducational de preventie si dezvoltare personala pentru copii. Pe langa atelierele pentru dezvoltarea abilitatilor emotionale si sociale, Librarium Palas si PsychologyCenter va propun un nou atelier in cadrul programului “Psy for Kids”: Atelierul povestilor terapeutice. Atelierul va utiliza principiile terapiei rational emotive si cognitiv comportamentale metamorfozate in lumea povestilor cu mesaj educational, preventiv sau terapeuic.

Povestea terapeutica il transpune pe copil intr-o lume de modele comportamentale unde invata ce este corect, bun, dezirabil sau intr-o lume a emotiilor, unde invata cum sa le controleze pe cele negative si cum sa faca fata anumitor situatii extrem de neplacute pentru el.

Programul este coordonat de psih. dr. Diana Teodorescu, psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale, cu experienta de peste 10 ani in lucrul cu copiii.

UNDE

  • Librariu Palas

www.facebook.com/librarium.palas

PREȚ

Taxa de participare: 15 lei. Inscrieri, in limita locurilor disponibile.

INFO

www.facebook.com/PsychologyCenterIasi

Email: librariumpalas@librariumgrup.ro / office@psychologycenter.ro

Tel: 0749/459.680

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: