Atelierul pentru parinti: “Cum ne pregatim copiii pentru scoala”

Trecerea de la gradinita la scoala reprezinta unul dintre cele mai importante momente in viata copiilor nostri. Cum ii pregatim pentru asta? La ce trebuie sa ne asteptam din partea copilului? Care sunt cele mai des intilnite probleme cu care se confrunta copilul atunci cind merge la scoala pentru prima data? Ce cautam la invatatorul copilului nostru?

In incercarea de a raspunde acestor intrebari, dar si a altora care preocupa parintii cu copii aflati in situatia de a merge la scoala, fie in clasa pregatitoare, fie in clasa I,  Atelierul Parintilor, impreuna cu Atelierul de Creatie din Complexul ERA organizeaza un atelier cu tema: „Cum pregatim copiii pentru scoala”.  Evenimentul va avea loc pe data de 3 martie, de la ora 12, la Complex ERA, in sala Atelierului de Creatie.

Am invitat la discutii si dezbateri reprezentanti ai unor sisteme de invatamint alternative, invatatori si educatori cu experienta si psihologi. Au dat curs invitatiei: Sinziana Baltatescu, formator  Atelierul Parintilor, Simona Vaman, educator si formator Atelierul Parintilor, Roxana Gherghinis, coordonator Atelierul de Creatie, Adrian Condrea, director Colegiul Waldorf  Iasi, director executiv al Federatiei Romane Walorf, Daniela Guzu, invatator clasa Step by Step si Diana Teodorescu, psiholog.

Evenimentul se adreseaza in principal parintilor cu copii intre 5 si 7 ani, iar intrarea este libera.

Parintii vor avea posibilitatea sa adreseze intrebari legate de tema direct invitatilor in cadrul dezbaterii; de asemenea, se pot adresa intrebari si pe pagina de Facebook dedicata acestei discutii; ele vor fi centralizate de catre organizatori si incluse in agenda de discutii a evenimentului.

Informatii suplimentare se pot obtine pe pagina Atelierul Parintilor, accesind adresa: http://www.facebook.com/atelierulparintilor .

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: