Atelierul Parintilor / Vezi noile programe pentru parinti si viitori parinti

Atelierul parintilor - afis programe

Stim ca meseria de a fi parinte nu vine la pachet cu toate infomatiile, experienta, curajul si increderea de care un parinte are nevoie si de aceea incepand cu data de 25 iunie incepem o noua serie de programe educationale pentru parinti si viitori parinti.

Aveti mai jos o descriere succinta a fiecarui program:

Parent Start:

Cand incepem minunata si aventuroasa “cariera” de parinte, ne dorim sa fim informati cat mai corect si complet. De multe ori ne lipseste cadrul structurat in care sa obtinem informatiile de care avem nevoie.
Modulul Parent Start este dedicat parintilor care vor sa afle cat mai mult si, poate, nu stiu de unde, despre ce se intimpla in fiecare etapa din viata copilului lor, despre ajustarea rolurilor in cadrul familiei, odata cu aparitia copilului, despre cum sa gestionezi temperamentul copiilor si despre cum sa isi contureze un stil parental cat mai potrivit, atat temperamentului copilului, cat si in functie de propriul tip de personalitate, astfel incat dezvoltarea familiei sa fie una armonioasa si senina.

Parent Plus:

De multe ori cand ne privim copilul simtim, ca, de fapt, ne privim in oglinda pe noi insine. E minunat sa vezi cum creste copilul tau, sa stii ca tu, ca parinte, ai determinat dezvoltarea lui. Dar nu e usor sa iti recunosti propriile defecte oglindite in copilul tau. E necesar curaj si determinare pentru a te intoarce spre tine insuti, a te vedea asa cum esti si apoi pentru a-ti lasa copilul sa se dezvolte liber, lipsit de constrangerile si conditionarile propriilor tale bagaje. In cadrul acestui modul, invatam sa ne cunoastem pe noi insine, sa ne cunoastem copilul, sa il respectam si sa comunicam cu el.

Parent Extra:

Nu exista limite pentru dorinta de invatare a parintilor. Mereu vrem sa stim mai mult, sa cunoastem cele mai noi studii, sa procedam cat mai corect, sa oferim copiilor nostri cadrul in care ei sa isi poata atinge si depasi limitele de creativitate, spontaneitate, curaj sau initiativa, bucurandu-se in acelasi timp de o copilarie fantastica, plina de joaca si exuberanta. Cele cinci ateliere din acest modul ne ofera noi perspective pentru a invata ca antonimul jocului NU este munca; ci ca a munci inseamna, de multe ori, a te juca cu folos.

Costul unui atelier este de 60 lei sau 50 lei in cazul in care optati pentru un modul intreg / veniti impreuna cu partenerul/partenera. Atelierele se vor desfasura de la ora 18 la 20 la sediul Fundatiei EuroEd (Strada Florilor 1C, Iasi) sala III5. Inscrierile se fac aici.

Startul in educatia fiecarui copil nu se da atunci cand se naste ci atunci cand parintele sau intelege sa-si asume responsabilitatea propriei educatii pentru cariera grea si frumoasa pe care o incepe!

Intotdeauna bucurosi sa va vedem la ateliere,

Echipa Atelierul Parintilor

INFO

www.facebook.com/atelierulparintilor

E-mail: contact@atelierulparintilor.ro

Telefon: 0745 515008, 0744 791431

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: