Atelierul Parintilor: Cum sa dezvoltam creativitatea in noi si in copiii nostri.

Atelierul Parintilor afis

Creativitatea este o trasatura care se mosteneste de la parinti, de catre anumiti indivizi, are legatura doar cu artele, si este un proces care are antreneaza doar  imaginarul.  Acestea sunt doar o parte din miturile pe care le vom darima simbata, 14 ianuarie 2012, impreuna cu organizatia Atelierul Parintilor in cadrul Atelierului: Cum sa dezvoltam creativitatea in noi si in copiii nostri.
Timp de doua ore, membrii echipei Atelierul Parintilor vor demonstra prin jocuri, prezentari, exercitii, studii de caz si clipuri video, ce este de fapt creativitatea si ce legatura are ea cu inteligenta, cum se dezvolta ea la copii si la adulti, ce alt tip de gindire se desfasoara in paralel cu gindirea creativa, ce ne arata studiile stiintifice despre creativitate si ca oricine este echipat sa devina creativ.
Atelierul va avea loc in sediul Asociatiei Doua Fetite, pe str. Lascar Catargiu, nr. 37, et. 3, de la ora 10.00. Costul de participare este de 40 de lei de persoana. Inscrierile se fac prin mail, la adresa contact@atelierulparintilor.ro, precizindu-se numele si prenumele, si virsta copilului (daca este cazul).
Atelierul este deschis tuturor celor interesati de dezvoltare personala, dar mai ales parintilor, viitorilor parinti si pedagogilor de orice fel!

Mai multe detalii la 0755875170.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Politehnica Iași Basketball vs. ABC Laguna București

Tur dedicat Unirii Principatelor Române

Călătorește cu Tramvaiul Unirii!

Evenimente in cadru restrans pe 24 ianuarie, la Iasi

Scrie un comentariu: