Atelierul Parintilor: ”Cum sa dezvoltam constiinciozitatea la copii”

Atelierul parintilor - constiinciozitate

Simbata, 28 ianuarie, la Univ. P. Andrei, etajul 11, sala 11.5. va avea loc atelierul: „ Cum sa dezvoltam constiinciozitatea la copiii nostri “, sustinut de organizatia Atelierul Parintilor. Atelierul se adreseaza parintilor si viitorilor parinti, dar si educatorilor de orice fel, interesati de dezvoltarea armonioasa a copiilor, dureaza 2 ore, si se desfasoara in grupuri de maxim 10 paticipanti, in doua intervale orare: 10 – 12 si 14 – 16.

Studiile arata ca trasatura personalitatii care indica cel mai puternic succesul la locul de munca este constiinciozitatea? De asemenea, alte studii arata ca aceasta creste odata cu virsta si ca poate fi ereditara.Asadar, constiinciozitatea este una din cele mai importante dimensiuni ale personalitatii, care poate fi dezvoltata inca din copilarie.

Care sunt semnele care arata ca un copil este constiincios? Cum pot incuraja parintii responsabilitatea, auto – disciplina si auto – motivatia la copii? Iata citeva intrebari ale caror raspunsuri pot fi descoperite simbata, 28 ianuarie, in cadrul atelierului: „ Cum sa dezvoltam constiinciozitatea la copiii nostri “, sustinut de organizatia Atelierul Parintilor.

Este al patrulea eveniment dintr-o serie dedicata dezvoltarii personalitatii umane, care au la baza cercetarile stiintifice britanice facute publice prin seria de documentare “Child of Our Time”, produsa de BBC.

Metodele folosite de formatori sunt adaptate nevoilor fiecarui grup, pentru a acoperi zonele de interes specifice in functie de virsta copiilor.

Inscrierile se fac prin email, la adresa: contact@atelierulparintilor.ro, precizind numele si prenumele, intervalul orar preferat, virsta copilului. Costul atelierului este de 40 de lei de persoana.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

UNIVERSITARIADA 2020

Gala team ADventure, Ediția a XIII-a

Festivalul national de dans ”IaSi Danseaza” | ONLINE

Ultima fotografie a lui Nicolae Grigorescu va fi scoasă la licitație

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: