Atelierul lui Geppeto prezinta ”Anul Z3RO”

ANUL Z3RO este un spectacol de teatru bazat pe texte, mărturii și poezii ale soldaților care au luptat în primul război mondial. Spectacolul aduce în fața spectatorului imagini, gânduri, opinii ale oamenilor care și-au servit patria în războiul pentru reîntregirea neamului.

Propunerea de spectacol se adresează publicului de toate vârstele și reprezintă o formă de educație modernă și alternativă, prin intermediul căruia rememorăm o parte dintre evenimentele și acțiunile soldaților ce au luptat pe fronturile românești în primul război mondial.

Spectacolul va fi urmat de o sesiune de dialog social interactiv între public și echipa artistică, prin intermediul căruia se incearca dezbaterea istoriei așa cum o percepe fiecare dintre noi.

Echipa spectacolului / Staging: Alex Iurașcu. Scenografie: Titus Ivan. Actori: Alexandra Bandac, Adnana Bolea, Andreea Olaru, Bogdan Bortă

Durata spectacolului: 60 de minute. Dialog social: 30 de minute. Design & Concept afiș: Diana Butnaru

Parteneri în cadrul proiectului: Asociația Devoratorilor de Artă (ADDARTA), Fundația Colegiului Național de Apărare – sucursala Iași, Asociația ProLife Community, Institutul Cultural German Iași, Primăria Aroneanu, Primăria Cotnari, Primăria Miroslava, Primăria Rediu, Primăria Prisăcani, Primăria Hîrlău, Primăria Târgu Frumos, Primăria și Școala Al. I. Cuza Podu Iloaiei, Primăria Pașcani, Radio Iași, InOras.ro.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

INTRARE

Intrarea GRATUITĂ. Pentru că spațiul de desfășurare presupune un număr maxim de spectatori, vă rugăm să vă faceți din timp rezervări la numerele de telefon: 0753 853 415 sau 0741 288 749. Pentru rezervări puteți completa și formularul de la următorul link: https://docs.google.com

 

ANUL Z3RO este un spectacol produs de către ATELIERUL LUI GEPPETTO în cadrul proiectului cultural HISTORY VILLAGE TOUR și este dedicat Sărbătoririi Centenarului. Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

INFO

Addarta

Str. Bucium 34 (langa Carrefour Felicia), Iasi

www.facebook.com/Addarta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: