Atelierul „Hrănește-l sănătos și va relaționa sănătos!”

afis ateliere

Asociația Familia Tradițională, în colaborare cu Pro Vita Iași, organizează în acest sfârșit de săptămână mai multe evenimente speciale dedicate familiei și educării copiilor. Astfel, organizatorii invită ieșenii să participe la o serie de evenimente cu scopul de a promova adevăratele valori în creșterea și educarea copilului.

In data de 5 iunie 2015, de la ora 17.00 va avea loc atelierul „Hrănește-l sănătos și va relaționa sănătos!”.  Invitat: Alina Stoica. Evenimentul va avea loc la Librăria Cărturești din Palas Mall.

Femeie, soție, mamă a trei copii, terapeut nutriționist – toate acestea se împletesc armonios în viața mea. Realizând care sunt proporțiile crizei nutriției în rândul copiilor din România, am dezvoltat un concept unic, prin care propun conturarea unei educații asupra valențelor alimentației în sănătatea fizică, emoțională și intelectuală. Ceea ce mâncăm ne influențează în mod direct starea de sănătate, dispoziția, energia, predispoziția către anumite simptome sau afecțiuni, precum și capacitatea de concentrare, de învățare, somnul și capacitatea de vindecare”, a menționat Alina Stoica.

INSCRIERE

Pentru a te inscrie completeaza formularul disponibil AICI!

INFO

Asociației Familia Tradițională

Str. Costache Negri, nr. 43, bl. T1, parter

E-mail: familiatraditionala@gmail.com

Web: marsulpentrufamilie.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: