Atelierul de programare CoderDojo Iaşi işi continuă parcursul: sambata, 28 octombrie 2017

Atelierul de programare CoderDojo Iaşi işi continuă parcursul, o noua intalnire urmand sa aiba loc  sâmbătă, 28 octombrie 2017, la noul sediul The Grape, ora 10:00. Cursurile au loc in ultima sambată din fiecare lună, de la ora 10:00 la 13:00.

Atelierul este dedicat copiilor şi tinerilor pasionaţi de IT, cu vârsta între 12 şi 17 ani, care vor învăţa să programeze, să dezvolte site-uri web, aplicaţii şi multe altele. Dojo-urile sunt iniţiate, conduse şi mentorate de voluntari.

CoderDojo este o mișcare internațională, inițiată în Irlanda, în anul 2011, cu scopul de a le oferi copiilor interesați contextul în care să poată învăța programare, într-un mediu informal, prin ateliere periodice, în afara programului sau curriculei școlare. În ianuarie 2015, CoderDojo număra peste 550 de dojo-uri, în 55 de ţări. În România sunt 14 dojo-uri, iar în Chişinău unul. Dojo-ul Iaşi @ TheGrape, care există din august 2014, a început cu sprijinul Romtelecom, iar apoi s-a mutat în business hub-ul The Grape.

Pe termen lung, CoderDojo îşi propune să crească interesul pentru cariere în domeniul IT şi să promoveze acest tip de cunoştinţe şi pentru restul domeniilor, astfel încât viitorii doctori, constructori, profesori şi alţi profesionişti să cunoască plusul de valoare pe care îl pot obţine prin software sau hardware.

INSCRIERE

Nu uitați să completați formularul de înscriere pentru a vă rezerva locul: goo.gl/forms/sCf4RnrycAjIwGJS2

INFO

The Grape Iasi

Str. Gh. Ghibanescu 1 A, Iasi

coderdojo.ro

coderdojo.com

PE ACEEASI TEMA:

Canopy aduce la Iași evenimentul de business Digital Bloom

Atelier digital pentru antreprenori si IMM-uri

Ateliere de programare IT gratuite pentru tineri – ”CoderDojo”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul national ”Ador” al Loredanei ajunge si la Iasi

Spam acustic LIVE @La Baza

”De la Unirea Principatelor la Marea Unire” – expoziția fotodocumentară

Scoala Vinului la Little Texas

Scrie un comentariu: