Atelierul: Compozitia imaginii si lectura fotografiei.

Sambata, 24 aprilie 2010, de la ora 10.00, la CCF Iasi va avea loc intalnirea fotografilor francezii cu pasionatii de fotografie si fotografi romani. Tema acestei sesiuni a Atelierului va fi Compozitia imaginii si lectura fotografiei.

Invitati: grupul GradeZero (Franta), – Frederic Betsch, Julien Hilaire, Emmanuel Luc, Antoine Magnier, Nadir Merkal, Philippe Poincot, Guillaume Robert.

In cadrul acestei intalniri, artistii francezi vor face o prezentare a grupuluil GradeZero, modul cum s-au intalnit, s-au organizat, avantajele si constrangerile lucrului intr-un grup (luarea deciziilor, coerenta ansamblului), organizarea expozitiei.
In abordarea temei propuse se va porni de la un suport vizual de prezentare si se va continua cu dialogurile (in franceza, cu traducere in romana) dintre invitati si participantii la atelier. Cativa participanti vor prezenta o selectie din fotografiile proprii, care vor fi comentate din perspectiva temei.

[mappress]

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: