Atelierul Artistului | Palas Iasi

Primăvara începe cu tine, cu cei dragi alături și cu toți împreună, iar tradiția spune că prima zi din acest anotimp frumos trebuie celebrată prin dăruirea unui mărțișor. Indiferent că alegi să oferi simboluri tradiționale sau atipice, trebuie să faci simțită prezența primăverii în casa și în sufletul celor apropiați. 

Primăvara este despre noi începuturi, despre încredere, speranță și curaj, iar 1 Martie este momentul potrivit să-ți arăți recunoștința față de cei care îți sunt mereu alături. Palas îți vine în ajutor, pentru că de joi, 25 februarie, până duminică, 7 martie 2021, găzduiește Atelierul Artistului.

9 artiști vizuali locali își dau întâlnire în Atriumul Palas și expun colecţii de mărţişoare, bijuterii, accesorii, haine şi obiecte decorative create cu pasiune. Astfel, vei avea ocazia să admiri şi să achiziţionezi cadouri unice pentru prietene, mame, surori, iubite, colege și pentru toate femeile pe care le prețuiești.

Printre creatori se numără Irina Secrieru, care propune o colecţie deosebită de bijuterii realizate din metale, pe care sunt imprimate frunze și flori naturale, Alina Avram vine cu felicitări speciale, bijuterii, oglinzi și ceasuri, toate pictate manual, iar Push Design aduce o varietate de produse handcrafted, născute din idei originale și îndrăznețe.

Lor li se adaugă Koja Concept, care s-au pregătit cu o colecție de genți și rucsacuri unice, create pentru cei ce doresc să îmbine eleganța și confortul, Iuliana Asoltanei cu o ofertă bogată de broșe în culorile primăverii, dar și Olivia Alexandriuc prezentă cu accesorii și obiecte din piele pictată, cu accente metalice și de sticlă, care pot fi purtate ca broșe sau coliere.

Georgeta Aștefanei a pregătit o colecție de păpuși aparte și mărțișoare brodate, Iris Drânceanu propune creații vestimentare unicat, care îmbină croiuri supradimensionate cu cele clasice și asimetrice și care sunt completate cu aplicații lucrate manual, iar Otilia Iutiș are o ofertă bogată de bijuterii din lut polimeric și din piese de ceasuri.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: