”Atelierul artistilor” la Kiddo Cafe

atelierul artistilor

Arta trebuie sa fie una dintre alegerile principale in cadrul unei educatii selecte pentru un copil. Un parinte trebuie sa asigure copilul cea mai buna educatie si asimilarea a cat mai multe materii esentiale pentru dezvoltarea personalitatii si creativitatii, astfel incat, la maturitate, copilul sa-si poata alege viitorul pe baza cunostintelor dobandite si nu pe baza unor influente din exterior.

”Atelierul artistilor” , eveniment la care copilul tau se va putea juca cu forme si culori si va experimenta placerea de a picta va avea loc, joi, 11 aprilie, de la ora 18.00 la Kiddo Cafe.

Dezvoltarea cunostintelor in domeniul artei poate ajuta un copil sa cunoasca adevarata putere de creatie a mintii, sa devina mai deschis spre frumos. Vom desena, ne vom juca cu forme si culori si vom scoate la iveala imaginatia, creativitatea si spontaneitatea copiilor. Descoperim culorile, formele si amestecurile cromatice intr-o atmosfera vesela si incurajam exprimarea artistica libera folosind suporturi si tehnici variate.

INSCRIERE

Grupele sunt formate din maxim 10 copii pentru o mai buna conectare la lumea artei. Participarea la atelier se face doar pe baza de inscriere prealabila la tel 0744982462 sau email maria_calarasu@yahoo.com, in limita locurilor disponibile. Participarea costa 20 lei, pret in care sunt incluse si materialele. Varsta recomandata: peste 2 ani.

Recomandam tinuta lejera

INFO

Kiddo Cafe

Lascar Catargi 50, Iasi, Romania

E-mail: kiddocafe@yahoo.com

www.facebook.com/kiddocafe

www.facebook.com/events/124017197789027/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: