Atelierele PRIME Iasi

In acest an cea de-a III-a editie a ATELIERELOR, eveniment marca PRIME Iasi– Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare-  va avea loc pe data de 10 aprilie in cladirea Romtelecom a Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza”. Evenimentul este adresat    studentilor de la facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Jurnalism sau Marketing si Comunicare in Afaceri si va fi organizat sub forma a 3 workshopuri a cate 20 de studenti fiecare. Inscrierile se fac online si se vor derula pana pe data de 7 aprilie. Participantii vor lucra pe  brief-uri  oferite de fiecare invitat, fiind indrumati de catre  acestia.

Invitatii din acest an sunt: Stefan Liute– Strategy Director la agentia Grapefruit care va sustine un workshop pornind de la tema ,,De la naming la brand”- Importanta identitatii verbale a unui brand, Nicoleta Gavrila– PR Executiv la agentia Bortun-Olteanu va lucra cu studentii pe tema ,,Povestea unui brand de esenta tare”- Cum construim povesti in jurul brandului pentru a deveni puternic,  iar    Mihai Zugravu– Consultant PR Freelancer va sustine workshop-ul ,,PR cultural sau PR prin cultura- De la vladica la opinca” unde se va face diferenta dintre cele doua concepte si se va lucra pe studii de caz aplicative.

Cu o diploma postuniversitara in comunicare/PR si un interes ridicat pentru managementul strategic al brandului, Stefan Liute a fost implicat in rebrandingul unora dintre cele mai importante branduri din Romania, corporative si de produs. Este un interlocutor frecvent la evenimentele locale si internationale de brand (2004, primul interlocutor roman la o conferinta internationala de branding) si scrie cu regularitate pentru jurnale de specialitate sau de afaceri, in tara si peste hotare (2005, primul articol scris de un roman aparut pe Brand Channel.com.)

Nicoleta Gavrila este  PR Executive Bortun- Olteanu, parte a grupului de comunicare Millenium People. De asemenea este  Director de comunicare al Festivalului National de Teatru Tanar Ideo Ideis din Alexandria.

Cel de-al treilea invitat, Mihai Zugravu este consultant PR freelancer si a organizat evenimente incluse in programul ,,Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007” : Atelierele de Teatru “Shakspeare Palimpsest” – invitati: Maia Morgenstern, Anca Sigartau, Mihai Gruia Sandu, ,,Dansul Florii de Cires “- spectacol de balet cu trupa Valentino Dance Center Tokyo, ,, Poveste cu Jazz” – concert in premiera in Sibiu cu Duke Ellington Orchestra, ,,MTV – Romanian Music Awards”,  ,,MTV DJ’s Awards”, ,,Concert Julio Iglesias”, ,,Concert Jazz Anca Sigartau”, ,,Spectacol de Magie” cu Bogdan Munteanu.

Mai multe detalii se pot gasi si pe  www.primeiasi.ro,  sectiunea ATELIERE.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: