Atelierele Prime, Editia a IV – a, 2012

Afis_ATELIERE-editia-a-IV 2012 500

Duminica, 8 aprilie, la Centrul IDEO va avea loc proiectul ATELIERE organizat de PRIME Iasi -Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.

In cadrul acestei editii vor participa patru speakeri ce vor sustine trei workshop-uri diferite.

1. Sorin Gradinaru (Managing Director Romania la SERY*Creative Communication) – “De la brand national la brand local’’

2. Andrei Botez (Co-founder la NON) – “Microtargeting. Secretul campaniilor de miine’’

3. Tudor Munteanu (Director de creatie si fondator NAMOGO) si Andra Precupanu (Marketing Manager) – “Personalitatea brandului transpusa in concept de identitate si brand voice’’

Inscrierile au inceput din data de 28 martie si dureaza pina pe 5 aprilie. Evenimentul se va desfasura la “Centrul de Sprijinire si Dezvoltare a Afacerilor IDEO”, partenerul principal al evenimentului.

ATELIERE este un proiect care urmareste crearea unui cadru de intilnire si simulare a activitatilor specifice domeniului Relatiilor Publice si Publicitatii intre studenti si specialisti. Evenimentul se adreaseaza studentilor din ciclul de licenta de la Comunicare si Relatii Publice cit si masteranzilor de la Publicitate si Relatii Publice, Marketing si Comunicare in Afaceri si Jurnalism.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: