Atelierele ”Pizzaiolo pentru o zi” cu Chef Vezeteu

Atelierele Pizzaiolo pentru o zi: pentru toți cei dornici să învețe să facă o pizza de la un maestru pizzaiolo, de a se destinde într-o atmosferă relaxată şi de a socializa, experimentând în acelaşi timp o activitate inedită şi gusturi noi, surprinzătoare – degustări şi asocieri de pizza şi apă, vin sau bere.

Proiectul „Atelierului Pizzaiolo pentru o zi“ a luat naştere datorită lui chef Vasile Vezeteu, maestru pizzaiolo autorizat al unei prestigioase şcoli italiene, manager de restaurant, cu o experienţă de peste 15 ani pe două pieţe HoReCa extrem de diferite: cea italiană şi cea norvegiană. De curând, Vasile Vezeteu (Chef Vezeteu) a revenit în România, la Iaşi, unde susţine cursuri pentru cei interesaţi să obţină cunoştinţe, dar, mai important, certificare în domeniul preparării de pizza.

Dincolo de cursurile destinate viitorilor profesionişti, în septembrie se vor lansa Atelierele Pizzaiolo pentru o zi, dedicate unui public larg, dornic de o experienţă culinară inedită în compania unuia dintre puţinii maeştri pizzaioli din România care au în bagajul profesional o recunoaştere oficială din partea organizaţiilor din Italia.

INSCRIERE

Partener al proiectului – AXANTO. Pentru rezervări şi detalii, te rugăm să completezi următorul FORMULAR. Detalii: Mihai Moroşanu – 0755.540.704 – office@axanto.ro

INFO

Chef Vezeteu

Casei Lavric (Str. Sfântul Atanasie nr. 21), Iasi

office@chefvezeteu.ro

chefvezeteu.ro

www.facebook.com/chef.vezeteu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Zilele Bobocului Ieșean 2021

Atelier de pictură „Tu, eu și florile” | Atelierele DICE

Halloween Hunt

13 | Teatrul din Stejar

Scrie un comentariu: