Atelierele ”Pizzaiolo pentru o zi” cu Chef Vezeteu

Atelierele Pizzaiolo pentru o zi: pentru toți cei dornici să învețe să facă o pizza de la un maestru pizzaiolo, de a se destinde într-o atmosferă relaxată şi de a socializa, experimentând în acelaşi timp o activitate inedită şi gusturi noi, surprinzătoare – degustări şi asocieri de pizza şi apă, vin sau bere.

Proiectul „Atelierului Pizzaiolo pentru o zi“ a luat naştere datorită lui chef Vasile Vezeteu, maestru pizzaiolo autorizat al unei prestigioase şcoli italiene, manager de restaurant, cu o experienţă de peste 15 ani pe două pieţe HoReCa extrem de diferite: cea italiană şi cea norvegiană. De curând, Vasile Vezeteu (Chef Vezeteu) a revenit în România, la Iaşi, unde susţine cursuri pentru cei interesaţi să obţină cunoştinţe, dar, mai important, certificare în domeniul preparării de pizza.

Dincolo de cursurile destinate viitorilor profesionişti, în septembrie se vor lansa Atelierele Pizzaiolo pentru o zi, dedicate unui public larg, dornic de o experienţă culinară inedită în compania unuia dintre puţinii maeştri pizzaioli din România care au în bagajul profesional o recunoaştere oficială din partea organizaţiilor din Italia.

INSCRIERE

Partener al proiectului – AXANTO. Pentru rezervări şi detalii, te rugăm să completezi următorul FORMULAR. Detalii: Mihai Moroşanu – 0755.540.704 – office@axanto.ro

INFO

Chef Vezeteu

Casei Lavric (Str. Sfântul Atanasie nr. 21), Iasi

office@chefvezeteu.ro

chefvezeteu.ro

www.facebook.com/chef.vezeteu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: