Atelierele de toamna ale Clubului BritTeen

britteen_iasiBritish Council Iasi invita copiii de gradinita, clase primare si gimnaziale sa ia parte la atelierele de toamna ale Clubului BritTeen, ce se vor desfasura in perioada 1 octombrie – 5 noiembrie.

Clubul BritTeen este un program de educaţie non-formală pentru copii, ce urmăreşte să dezvolte abilităţile şi pasiunile participanţilor prin workshop-uri tematice. Copiii beneficiază de oportunitatea de a acumula cunoştinţe şi abilităţi din domenii precum creativitatea, cultura generală sau dezvoltarea personală, precum şi de a-şi exersa şi îmbunătăţi competenţele  sociale şi de conversaţie în limba engleză. Alaturi de prieteni si traineri experimentati in arta conversationala promitem o experienta educationala distractiva si interactiva.

ÎNSCRIERI

Un modul BritTeen este format din 6 sedinte a cate o ora si jumatate (o ora pentru prescolari), iar taxa de inscriere este de 180 RON, cu oferte speciale pentru reinscrieri sau pentru inscrieri in grup.

INFO

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul nostru sau sa ne vizitati la centrul British Council Iasi. Let’s learn and have fun together!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: