Atelierele D.I.C.E. continuă cu o nouă temă: „ Palatul Culturii din Iași – istorie și arhitectură”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații publice, marketing, logistică, proiecte, programe și cu sprijinul activ al muzeelor din structura sa, derulează, sub genericul D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ)”, ateliere care tratează teme diverse, inspirate de patrimoniul cultural, capitalizând importanța acestuia, comunicând într-o manieră atractivă informații despre acesta și transformând vizita la muzeu într-o experiență memorabilă.

Tema „Palatul Culturii din Iași – istorie și arhitectură” va fi abordată începând cu data de 7 iulie 2020, pe bază de programare, la numărul de telefon 0232 275979 int. 116, răspunzând astfel interesului manifestat de vizitatori de-a lungul timpului cu privire la acest edificiu – simbol al urbei ieșene.

BILETE

Atelierele se vor derula de două ori pe zi, cu începere de la orele 11.00 și, respectiv, 13.00, de marți până sâmbătă. Pentru ziua de sâmbătă programarea va trebui făcută cel puțin cu o zi înainte. Numărul minim de participanți va fi cuprins între minim 4 și maxim 20, cu păstrarea măsurilor de prevenire a transmiterii virusului pe întreaga durată a activității.  Prețul unui bilet de atelier cu această temă este de 15 lei/ persoană, iar durata este de aproximativ 30 de minute.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

PE ACEEASI TEMA:

Ateliere de lectură la Palat: „Enescu și hora razelor de soare”

Ateliere de lectură la Palat | „Paganini și capriciile magice”

Ateliere de lectură la Palat: „Chopin și balada stropilor de ploaie”

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mărțișoare Folclorice | CCS Iasi

Wicked Blues | Chez Les Amis

Roaring 20’s- Andrew Bidi

Flori, fete și delicatese | Restaurant Liria

Scrie un comentariu: