Atelierele creative „Vovo”

Asociația Culturală AltIași, în parteneriat cu Complexul Muzeal Național “Moldova” Iași, organizează în perioada septembrie – octombrie 2020 o serie de ateliere creative pentru copii cu vârsta între 4-12 ani.

Participanții vor putea colora ilustrații, precum și asambla puzzle-uri 3D cu figuri inspirate din lucrările artistului.

Pentru luna septembrie, primele 3 ateliere au loc în zilele de 10, 11, respectiv 19, începând cu ora 11:00. Participarea la ateliere este gratuită, iar grupurile pot avea un număr maxim de 8 copii simultan. Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook Ludwig Dombrowsky sau la numărul de telefon 0753 635610.

Născut în anul 1920, Ludwig Dombrowsky debutează că desenator încă din anii `38, când realizează primele portrete, dar va întră în mediul artistic abia după 1950, când devine membru al Fondului Plastic din Iași și, cu scurte intermitențe, până în 1983, desenator artistic la Complexul Muzeal „Moldova” din Iași.

Artistul a slujit muzeele din Palatul Culturii Iași, contribuind, în anii ’70 ai secolului trecut, la realizarea de facsimile sau grafică de expoziție. Afișele, cataloagele, publicațiile instituției din vremea respectivă au beneficiat de concepția grafică a acestui înzestrat grafician.

Atelierele sunt organizate în cadrul proiectului „Pe urmele lui Ludwig Dombrowsky”, realizat de Asociația Culturală AltIasi și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Amazon, al cărui scop îl reprezintă redescoperirea artistului ieșean Ludwig Dombrowsky.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

Webwww.palatulculturii.ro

FBwww.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

Instagram: palatulculturii_iasi

YouTubePalatul Culturii

PE ACEEASI TEMA:

Castelul din povești: jocuri și ateliere pentru copii

Tabara #MTBfun 2020 | powered by ProBikeAddiction

Șotron. Festivalul copilăriei, hub online pentru cei mici

DICE: Atelier de țesut la gherghef

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Proiectie de film: „Babyteeth: Prima Iubire”

Proiectie de film: ”Corpus Christi”

Auditii Quasar Dance – Trupe

Festivalul Filmului Francez 2020

Scrie un comentariu: