Atelierele BritTeen – modulul de iarna

internship british council

Clubul BritTeen – clubul de conversatie in limba engleza pentru copiii intre 6 și 14 ani este un program de educatie non-formala pentru copii ce urmareste sa dezvolte abilitatile si pasiunile participantilor prin workshop-uri tematice.

Copiii beneficiaza de oportunitatea de a acumula cunostinte si abilitati din domenii precum creativitatea, cultura generala sau dezvoltarea personala, precum si de a-si exersa si imbunatati competentele sociale si de conversatie in limba engleza.

Modulul de iarna se desfasoara in perioada 17 februarie – 30 martie si cuprinde 7 intalniri, miercurea, avand programul in functie de nivelul de varsta. Inscrierile sunt deschise pana pe 16 februarie.

  • Clasele 0-II (5-8 ani): 15:00 – 16:00 – Atelierul ”Vino pe la restaurantul nostru!”

Zahar, condimente si tot ce e frumos…acestea sunt ingredientele esentiale pe care le vom folosi la intalnirile noastre din Februarie, la BritTeen. Va asteapta niste activitati delicioase. Veti invata despre gatitul sanatos si despre mancarurile potrivite. Haideti la cumparaturi! Scoateti la iveala bucatarul din voi, cu retete delicioase. Vom afla, de asemenea, de ce ingrediente avem nevoie pentru a ne distra. Asadar, fiti invitatii nostri la restaurant si incercati tot ce avem noi de oferit!

  • Clasele I-IV: 16:00 – 17:30 – Atelierul ”Jocuri de cuvinte

Iarna asta ne plac jocurile cu cuvinte. Glume, expresii, incurca-limba, cuvinte scurte, cuvinte lungi, propozitii gadilicioase. Totul este despre cuvinte si jocuri. Te bagi si tu in jocul nostru?

  • Clasele V-VIII:  18:00 – 19:30 – Atelierul ”Diversitatea britanică

Ne-am propus sa exploram diversitatea britanica din punct de vedere geografic de la Hebride la reperele urbane sarbatorite; demografic cu o scurta vizita la festival Notting Hill; artistic de la acuarelele lui Constable la vanzarile de la licitatiile de arta ale lui Damien Hirst; literar de la Shakespeare la bestseller-uri de astazi. Speram ca sunteti la fel de curiosi ca noi!

INSCRIERE

Taxa de inscriere este 200 lei sau 180 lei la reinscriere sau pentru grupuri de minim 2 persoane, iar toti participantii vor primi un abonament la biblioteca British Council, valabil 3 luni.

INFO

British Council Centre Iasi

Str. Pacurari 4, 700511, Iasi

Telefon/Fax: +40 232 316 159 (reception)

E-mail: bc.iasi@britishcouncil.ro

Web: british council iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: