Ateliere ludice in franceza pentru copii

areliere-ludice-copii

Oferiti-i copilului dumneavoastra ocazia de a-si imbunatati nivelul de limba franceza intr-un mod amuzant, creativ si motivant, printre copiii de aceeasi varsta. Institutul Francez Iasi propune o noua modalitate de abordare a limbii franceze prin activitati ludice si interactive, in cadrul atelierelor organizate lunar, incepand cu luna mai 2015.

Atelierele sunt organizate pe transe de varsta si sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani si se desfasoara o data pe luna (vinerea sau sambata), in ultima saptamana a fiecarei luni.

SCURTA PREZENTARE A ATELIERELOR

Franceza pentru cei mici (4-6 ANI)
Pornind de la carti minunate, copiii vor fi initiati in limba franceza, participand la activitati ludice inspirate de personaje de poveste. Ghidul fiecarui atelier va fi T’choupi, insotit de lupul care nu mai voia sa mearga, de omida care gaureste tot, de cameleonul nazdravan, de numere si culori, de Calinours si inca multi altii…

 Lecteurs en herbe (7-9 ANI)
Acest atelier ludic de sensibilizare la lectura este o punte intre copil si carte, jocuri antrenante inspirate din carti celebre pentru copii, care ii vor stimula placerea de a citi si de a imagina impreuna cu autorii si animatorii.

Portrait gourmand (7-9 si 10-13 ANI)
Atelier de initiere in pictura, in limba franceza, organizate in parteneriat cu Atelierele „Rendez-vous creativ”. Copiii vor fi initiati in universul artei, oferindu-li-se, de la o varsta frageda, primele repere in universul creatiei plastice, notiunile elementare de educatie artistica si avand ei insisi posibilitatea de a face pictura, desen, mozaic, intr-un mod relaxant si placut. Atelierele se vor desfasura in limba franceza (si romana, in masura in care va fi necesar).

Apprenons six langues romanes ! (10-13 ANI)
Atelier de initiere in sase limbi romanice. O limba romanica este o poarta spre alte sase limbi! Institutul Francez Iasi propune o noua modalitate eficienta si ludica de exersare a notiunilor de baza ale limbilor romanice prin intermediul unor activitati din stiinte, matematica, istorie, geografie si tehnologie din programa scolara. Copiii vor invata jucandu-se sa inteleaga cuvinte din spaniola, italiana, catalana etc., prin intermediul limbilor franceza sau romana.

ateliere_ludice tabel

TARIFE SI INSCRIERE

ATELIERELE AU LOC LA URMATOARELE DATE: 29-30 mai; 26-27 iunie; 31 iulie-1 august; 25-26 septembrie; 30-31 octombrie; 27-28 noiembrie; 18-19 decembrie. TARIFE: 26 lei/atelier, 50 lei/2 ateliere diferite, in aceeasi saptamana. Inscrierile au loc cu doua saptamani inainte de ziua de desfasurare a atelierului.

INFO

Institutul Francez din Romania – Iasi

Tel.: 0232 267 637 sau 0769 056 203

E-mail: equipe.iasi@institutfrancais.ro

Web: www.institutfrancais.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: