Ateliere gratuite pentru liceeni Urban Up! – Iaşi

În al cincilea an de activitate, Asociaţia De-a Arhitectura lansează un nou proiect, Urban Up!, prin care își diversifică portofoliul cu încă o grupă de vârstă, cea a liceenilor. Sub egida programului ”Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun”, proiectul a fost selectat în urma unui concurs în domeniul proiectelor educaționale.

În zilele de sâmbătă, pentru a avea un timp dedicat lucrului împreună, Asociația De-a Arhitectura propune liceenilor întâlniri cu profesioniști din domeniul mediului construit (arhitecți, urbaniști, ingineri, antropologi).

Prin exerciții cu multă interactivitate, participanții vor înțelege mai bine cum se transformă orașele noastre, de ce să ne intereseze calitatea în construcții, de ce să ne pese de valorile de patrimoniu, care sunt locurile interesante pentru a fi alături de ceilalți locuitori care au preocupări similare, cum se pot gândi și prezenta acele locuri, cât de accesibile sunt anumite zone ale orașului etc.

Atelierele sunt tot atâtea ocazii de a discuta cu profesioniști activi și pasionați care pot fi repere pentru liceeni în orientarea lor profesională, dar și exemple de implicare în societate.

INSCRIERE

Înscriere aici: form.jotform.co/72448143766867.  Pentru a ajunge la cât mai mulți liceeni, vă rugăm să vă înscrieți la maximum 2 ateliere din program. Și să fiți atenți că unele ateliere se derulează în paralel.

IMPORTANT: Înainte de a completa formularul esti rugat să pregăteşti acordul de participare semnat de unul dintre părinţi/tutore. Ţi se va cere să îl uploadezi. Acest acord poate fi downloadat aici: www.de-a-arhitectura.ro/Urban-UP-acordul-parintelui-tutorelui.pdf

LOCATII

7 si 14 octombrie: OAR Filiala Iaşi
Bl. Gulliver, demisol, B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt, Nr.4
Monument cine eşti + Harta antiplictiseală

21 octombrie si 4 noiembrie: Facultatea de Arhitectură
Accesul pe roţi + Oraşul inculpat

INFO

www.de-a-arhitectura.ro

office@de-a-arhitectura.ro

Urban Up by de-a arhitectura

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: