Ateliere DICE la Palatul Culturii | 21 – 24 septembrie 2021

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași propune publicului, în perioada 21 – 24 septembrie 2021, noi evenimente în cadrul programului de educație muzeală Atelierele DICE – D(istractiv)-I(nteractiv)-C(reativ)-E(ducativ), derulat de Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, cu sprijinul muzeelor de la Palatul Culturii.

Marți, 21 septembrie, de la ora 14.00, atelier de pictură „Tainele ceramicii Cucuteni”, recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani (preț bilet: 20 lei). Participanții vor vizita Expoziția „Cucuteni” din cadrul Muzeului de Istorie a Moldovei, urmând să dezvolte activitatea practică de pictat pe o suprafață ceramică în Sala de Educație Muzeală, în strânsă legătură cu informațiile primite în expoziție.
https://fb.me/e/YOXd8u6M

Miercuri, 22 septembrie, de la ora 14.00, atelier de pictură „(Auto)portret”, recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani (preț bilet: 15 lei). Participanții vor vizita Expoziția „Maeștrii artei interbelice românești în colecțiile muzeului de Artă Iași”, urmând să parcurgă etapele principale de realizare a unui portret în sala de Educație Muzeală.
https://fb.me/e/1MPnZyfEy

Joi, 23 septembrie, de la ora 14.00, Atelier de țesut la gherghef, recomandat copiilor cu vârsta de peste 6 ani (preț bilet: 20 lei). Participanții vor vizita Expoziția „Grindare, păretare, scoarțe. Povești țesute” din cadrul Muzeului Etnografic al Moldovei, urmând să dezvolte activitatea practică în sala de Educație Muzeală, după modelul celor văzute în expoziția sus-menționată.
https://fb.me/e/FwS5SbXX

Vineri, 24 septembrie, de la ora 11.00, atelier de pictură „Tu, Eu, și Florile”, recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani (preț bilet: 15 lei). Atelierul începe cu vizitarea expoziției „Maeștrii picturii românești în patrimoniul Muzeului de Artă Iași” și continuă în Sala de Educație Muzeală, unde participanții vor încerca să picteze propriile flori pe suport papetar grunduit, după modelul celor prezentate în expoziție.
https://fb.me/e/Shz4rhuP

PROGRAMARE

Prețul biletelor include toate materialele necesare. Numărul participanților este limitat, evenimentele desfășurându-se în condiții de siguranță sanitară, conform normelor impuse la data desfășurării atelierului. Programările se pot face la tel. 0232 275 979, interior 116, e-mail: ateliereledice@palatulculturii.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook @Atelierele DICE, cu cel puțin o zi înainte.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

Webwww.palatulculturii.ro

FBwww.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

Instagram: palatulculturii_iasi

YouTubePalatul Culturii

PE ACEEASI TEMA:

Expoziţie – eveniment de tapiserie românească și colaj textil a renumitei artiste Cela Neamțu | Palatul Culturii

Ateliere DICE la Palat | 17, 18 august 2021

Ateliere DICE | 13-16 iulie 2021

Ateliere DICE | 8 – 11 iunie 2021

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Halloween Escape Party | Master Escape

No Exi(s)t – spectacol de teatru / performance | Teatrul din Stejar

Baby Elvis | Fresh @The Trumpets

Atelier Spre 4 | Art+Design

Scrie un comentariu: