Ateliere de Povestiri Muzicale la Golia

Atelierele Povestiri Muzicale

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi , cu sprijinul Consiliului Judetean Iasi si al Primăriei Municipiului Iasi,  în parteneriat cu Asociatia EcoCreativ Iasi organizează atelierele de POVESTIRI MUZICALE.

Povestirile muzicale se vor desfăsura în zilele de duminică 06.04.2014, 13.04.2014, 27.04.2014 si 11.05.2014, la ora 11.00  în incinta Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia.

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta între 6-10 ani , care vor fi îndrumati în minunata lume a muzicii clasice cu ajutorul operelor celebre si a povestilor din spatele acestora. Copiii vor viziona împreună filme animate amuzante, vor audia fragmente de concert si vor afla mai multe despre instrumentele muzicale. Inspiratia adusă de povestea muzicală va fi folosită pentru crearea unei amintiri din materiale ecologice.

Povestirile muzicale vor fi inspirate de:

  • Spărgătorul de nuci si Regele soarecilor de Piotr Ilici Ceaikovski-în 06.04.2014, ora 11
  • Flautul fermecat de Wolfgang Amadeus Mozart în 13.04. 2014, ora 11
  • Scene de primavară -Pastorala de Ludwig van Beethoven in 27.04.2014, ora 11
  • Lacul lebedelor de Piotr Ilici Ceaikovski in 11.05.2014, ora 11.

Organizatorii acestor ateliere au ca  scop deschiderea copiilor către muzica clasică  într-o manieră prietenoasă si distractivă. Copiii prezenti la Povestirile muzicale vor primi o gustare dulce din partea Asociaţiei „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi.

Asociatia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi a fost înfiintată în cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia” , proiect premiat în anul 2012 cu premiul Uniunii Europene si al organizatiei Europa Nostra pentru Patrimoniul Cultural la sectiunea CONSERVARE.

INFO

Asociatia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi

Adresa: Iasi, str. Cuza-Voda nr. 51, Cadirea C10 (Incinta Manastirii Golia)

www.iasi-info.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: