Ateliere de Origami pentru copii

atelier-origami-bji

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași invită copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani să-și dezvolte îndemânarea și imaginația în cadrul atelierelor de origami. Atelierele se vor desfășura în perioada 27 iulie – 14 august 2015 la Secția de Împrumut pentru Copii.

Atelierele vor fi susținute de voluntarele bibliotecii, Ștefania Munteanu și Cristina Adam, care vor oferi copiilor o alternativă de petrecere a timpului liber, scopul fiind dezvoltarea imaginației, dar și a abilităților de comunicare și socializare, care vor conduce la modelarea comportamentului în relație cu ceilalți.

PROGRAM

  • 27 – 31 iulie, zilnic, începând cu ora 17.00;
  • 3 – 7 august, miercurea și joia, începând cu ora 10.00;
  • 10 – 14 august, lunea și marțea, începând cu ora 10.00.

INSCRIERE

Pentru înscrieri și detalii suplimentare puteţi suna la telefon 0742625345 (Ştefania Munteanu) sau vă puteţi adresa direct la Secţia de Împrumut pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi (Bd. Ştefan cel Mare, nr. 10, Galeriile Comerciale, mezanin).

 

Origami (din japoneză 折り紙 origami, hârtie pliată) constituie arta plierii hârtiei colorate în modele de creaturi vii, obiecte neînsuflețite sau forme decorative abstracte. În Japonia secolului al VI-lea hârtia era un material rar și prețios, astfel plierea hârtiei a fost practicată la început doar de către familiile nobiliare. În timpul perioadei Heian (794-1185) simboluri abstracte formate din plierea hârtiei au apărut în religia șinto, ca obiecte de venerație, și în eticheta vieții nobiliare.

INFO

Biblioteca Judeteană ”Gh. Asachi” Iași

Bd. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 10 (Clădirea Galeriile Stefan cel Mare, etaj)

Telefon: (+4) 0332 110044

E-mail: contact@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Ateliere de Origami pentru copii”

  1. IDA KIDS says:

    Intră pe noul magazin online pentru copii idakids.
    Adaugăm produse zi de zi ca sa găsești tot ce ai nevoie si te bucuri mai mult de copilul tău.

Scrie un comentariu: