Ateliere de lectură pentru copii: „Vivaldi și cele patru anotimpuri”

Atelierele „În lumea poveștilor muzicale” continuă sâmbătă, 21 și 28 noiembrie 2020, începând cu ora 16.00, cu lecturi din volumul „Vivaldi și cele patru anotimpuri”, semnat de Cristina Andone și apărut la Editura „Nemi”, în colecția „Povești din Pădurea Muzicală”.

Întâlnirile, animate de dr. Daniela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, se desfășoară la Palatul Culturii, în Sala „Ștefan Procopiu”.

În luna noiembrie, copiii se vor reîntâlni cu Vivaldi, spiridușul sprinten și jucăuș, prin intermediul poveștilor: „Să-l cunoaștem pe Vivaldi”, „O poveste în portocaliu”, „Cum a ajuns Vivaldi să îndrăgească cele patru anotimpuri”, „Concertul în bâz și sfor” și „Cum să pierzi un concurs”. Participanții vor învăța despre stilul baroc, despre concert și cele trei părți ale sale, despre tempo și câteva elemente simple de teorie muzicală.

„În lumea poveștilor muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, Paradis International College și Editura „Nemi”.

BILETE

Atelierele de lectură sunt recomandate copiilor cu vârsta de minim 6 ani. Participarea la evenimente se face respectând normele sanitare impuse în contextul pandemiei, iar numărul participanților este de maximum 20 de persoane. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Palatului Culturii, de marți până duminică, între orele 10.00 – 16.30.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: