Ateliere de lectură la Palat: „Strauss și valsul rozelor de mai”

Atelierele „În lumea poveștilor muzicale” continuă sâmbătă,  7 noiembrie 2020, de la ora 16.00, cu lecturi din volumul „Strauss și valsul rozelor de mai”, semnat de Cristina Andone și apărut la Editura „Nemi”, în colecția „Povești din Pădurea Muzicală”.

Întâlnirile, animate de dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, vor avea loc la Palatul Culturii din Iași, în Sala „Ștefan Procopiu”.

Copiii vor afla povestea „spiriduşului Strauss”, care iubeşte cristalele, sălile de bal, buchetele imense de flori şi scânteierea pietrelor preţioase. Strauss are şi un bun prieten, de care e nedespărţit: un păun cu numele Grand Jr., al cărui auz este foarte fin, „ureche absolută”, îl ajută să perceapă orice notă falsă. Păunul le face cunoştinţă vecinilor cu Strauss, regele valsului.

„În lumea poveștilor muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, Paradis International College și Editura „Nemi”.

BILETE

Atelierele de lectură sunt recomandate copiilor cu vârsta de minim 6 ani. Participarea la evenimente se face respectând normele impuse în contextul pandemiei. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Palatului Culturii, de marți până duminică, între orele 10.00 – 16.30.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

PE ACEEASI TEMA:

Ateliere DICE | 13-16 iulie 2021

Atelierele DICE de la Palatul Culturii: „Jocurile copilăriei”

Ateliere DICE la Palat | 17, 18 august 2021

Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași în perioada 11 – 15 mai 2021

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Once Upon a Time… A Symphonic Fairytale | Amfiteatrul Palas

Lux Æterna și Vocea umană/The Human Voice | Cinema Ateneu

Boss Baby: Afaceri de familie 3D | Cinema Ateneu

România sălbatică | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: