Ateliere de gatit creativ cu Masterchef Elena Padurariu

10 tineri – dintre care unii cu dizabilitati senzoriale, locomotorii si asociate – participa la 3 ateliere de gatit creativ sub indrumarea Masterchef-ului Elena Padurariu

In zilele de 16, 23 si 30 noiembrie 2017 se desfasoara 3 ateliere de gatit creativ, la care participa 10 beneficiari ai proiectul Crede in TINEri, proiect co – finantat de Primaria Municipiului Iasi si implementat de Asociatia Crestin-Umanitara Slujirea Vietii.

Micii bucatari de la Asociatia Nevazatorilor Iasi, Colegiul Tehnic Ion Holban, Liceul Tehnologic de Mecatronica si Automatizari, sunt indrumati de echipa carismatica de la … La Taifas. Intr-o maniera plina de zambete si voie buna, tinerii vor descoperi care sunt ingredientele de succes ale unei petreceri reusite si vor sustine examenul final in fata a peste 90 de participanti la petrecerea de inchidere a proiectului.

Asa cum le tradează si numele Restaurantul ”La Taifas” isi intampina oaspetii de fiecare data cu caldura si prietenie, cu preparate pregatite cu multa dragoste. Iar despre micii bucatari cuvintele nu pot exprima dorinta lor de a oferi celor prezenti la Party, o seară minunata.

Proiectul Crede in TINEri reuneste peste o suta de tineri – elevi, angajati sau tineri NEETs – tinerii care nu sunt nici in scoala, nici in alt tip de formare si nici nu lucreaza – dintre care 20 cu dizabilitati (sezoriale, locomotorii sau asociate) si isi propune sa creasca nivelul de constientizare privind drepturile omului prin dialog, inlaturarea stereotipurilor, promovarea tolerantei si a intelegerii reciproce si derularea unor activitati practice, culturale, sportive si socio-educative in echipa, promovand totodata incluziunea sociala.

INFO

www.facebook.com/credeinTINEri/

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: