Ateliere de fotografie pentru scolarii din Iasi, in fiecare marti

După ce au dovedit că sunt cu adevărat pasionati si multi dintre ei talentati, fotografilor de-o schioapă din Iasi li s-au pregătit noi surprize plăcute: work-shop-uri, hoinăreli prin Iasi si nu numai, dar si noi cursuri de initiere în arta fotografică.

Dacă atelierele de fotografie despre copilărie se reiau de marti, 18 martie 2014, de la ora 18, în ceainăria Cărturesti din Palas Mall, întâlnirile tematice vor debuta la finalul acestei luni si vor continua până în toamnă. Fotografia culinară, de portret, spectacol, peisaj, arhitectură, macrofotografie, fotografia de stradă, cea nocturnă si miscarea în fotografie se numără printre temele dedicate scolarilor cu vârste între 9 si 14 ani preocupati sau chiar îndrăgostiti de imaginea fotogafică.

Încă de la debutul ateliere sub antetul Pro Image Kids, micii artisti au iscălit sase expozitii colective, iar 33 de lucrări – vernisate de “Ziua Copilului” în 2013 – sunt încă expuse la caruselul venetian din Palas. Acesti fotografi au participat la Festivalul International de Fotografie “Photo Romania Festival” de la Cluj-Napoca, unii au fost laureaţi ai ultimelor două editii “Fotomaraton”, competiţie patronată de Institutul Francez din Iasi, iar o parte au ilustrat – ca fotografi oficiali – evenimente speciale. În parteneriat cu Icar Tours, cursanţii si absolvenţii Pro Image Kids vor hoinări si în afara orasului, în căutarea de subiecte si imagini deosebite.

INSCRIERE

Pentru ca scolarii de acum să nu regrete că atunci când vor fi mari nu au descoperit la timp camera foto, traineri le vor fi fotografii Pro Image. Foto-jurnalismul, fotografia publicitară din varii domenii (beauty, fashion, de produs, corporate etc.), de eveniment, peisaj si arhitectură se numără printre genurile care au consacrat agentia. Înscrierile pentru atelierele de fotografie se fac pe e-mail (contact@proimage.ro) sau telefonic (0722.576.242).

INFO

PRO IMAGE Photo Agency Iasi

www.kids.proimage.ro

Facebook/Pro Image Kids

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: