Atelier: Redescoperire prin dans

De câte ori ai ajuns seara acasă și ți-ai dat seama că nu ai mâncat nimic toată ziua? Sau, întinzându-te în pat, îți simți corpul dureros după o zi stresanta la birou, sau în mașină, sau alergând dintr-un capăt în altul al orașului? În tumultul vieții de zi cu zi, în care te împarți între diferitele roluri în familie, la locul de muncă, în grupul de prieteni, în comunitate, se întâmplă frecvent să acționezi „pe pilot automat” – să îți negi propriile nevoi pentru a termina sarcinile pe care le ai de făcut. Însă în tot acest proces îl rănești tocmai pe acela care mereu te susține – propriul tău corp.

E timpul să îți readuci în atenție corpul, și să îi oferi conștientizarea și grija de care are nevoie. Îți propunem un atelier în care, prin mișcări simple, fluide, armonizate cu muzica, vei trezi părțile corpului tău obosite de muncă, blocate de la poziția la birou, neglijate în activitățile tale de zi cu zi.

De ce prin dans? Pentru că, spre deosebire de gimnastică, yoga, fitness sau orice alt tip de activitate, în dans nu ai nevoie de alt echipament decât de propriul tău corp. Si o melodie care să te inspire.

INSCRIERE

Facilitator: psiholog Largu Maria Alexandra, instructor de dans sportiv și de societate . Data: 10 februarie 2017. Ora: 18-20. Locatia: Clinica Armoniè, str, Theodor Pallady nr.8, Copou. Investitie: 40 lei. Te poti inscrie pe adresa de e-mail office@clinicaarmonie.ro sau la nr. de telefon 0749/307590.

INFO

Clinica Armoniè

Str. Theodor Pallady nr.8, Copou, Iasi

Email: office@clinicaarmonie.ro

clinicaarmonie.ro

PE ACEEASI TEMA:

Atelier aplicat la Iasi. Copiii între 6 și 12 ani – Anii formativi

FiX Yo – atelier de dans

Inscrieri pentru Atelierul MobilitatE+, domeniul Tineret

Atelier de inteligenţă emoţională pentru copii 3-9 ani

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

FOTO ABC cu fotograf Paul Padurariu!

Dream Theater aniversează 25 de ani de Images and Words prin doua spectacole în România

Street Delivery 2017 a lansat apelul de proiecte

Blanilla &The Flying Quartet @Underground The Pub

Scrie un comentariu: