ATELIER: Personalitatea copiilor – o provocare pentru parinti

Atelierul Parintilor

Evenimentul este organizat de ”Atelierul Parintilor” in colaborare cu Prof. Univ. Dr. Luminita Iacob si este gazduit de Moldova Mall. Intrarea este libera.

Personalitatea copiilor – o provocare pentru parinti!

„Oare de ce se comporta asa?” este o intrebare la care ajungem deseori, atit ca parinti, cit si ca educatori, invatatori sau profesori. Din multitudinea de raspunsuri posibile, daca le inlaturam pe cele care stau la baza piramidei nevoilor, aproape toate au legatura cu personalitatea copiilor.

Dar ce este de fapt personalitatea? Cum se formeaza ea? Ce influenta au genele sau mediul in care traim? Ce impact au parintii in dezvoltarea personalitatii copiilor? Dar educatorii, invatatorii sau profesorii? Iata citeva aspecte la care parinti in special si educatori, invatatori si pofesori, in general, sunt invitati sa reflecte  in cadrul unui eveniment aparte care va avea loc duminica, 27 noiembrie, de la ora 10.30,  la Sala Verde din incinta complexului comercial Moldova Mall, Iasi.

Este vorba despre Atelierul “Personalitatea copiilor – o provocare pentru parinti!”,  organizat de catre Atelierul Parintilor in colaborare cu unul dintre cei mai apreciati academicieni pentru activitatea didactica si stiintifica in psihologia dezvoltarii si a virstelor, psihologie scolara sau psihologia comunicarii, profesor doctor universitar Luminita Iacob, care va fi si moderatorul discutiilor propuse participantilor.

Intrarea la acest eveniment este libera, mai mult, parintii care vor da curs invitatiei de a ”deschide usa” Atelierului si care au copii de 4 sau peste 4 ani ii pot inscrie gratuit pe acestia, la cursuri MindLab si la ateliere de creativitate organizate  de Ateliere Copii Iasi, actiuni care se vor desfasura in paralel cu cele destinate parintilor, in sali apropiate.

Evenimentul “Personalitatea copiilor – o provocare pentru parinti!” este primul dintr-o serie de ateliere organizate de catre Atelierul Parintilor Iasi. Daca acest atelier introductiv urmareste sa raspunda la intrebarea „de ce?”, urmatoarele vor da alternative de raspunsuri la intrebari de genul “cum sa?”.

Atelierul Parintilor activeaza in domeniul educatiei non – formale si a dezvoltarii personale si crede in dezvoltarea armonioasa a copiilor in familie prin dezvoltarea personala continua a parintilor si a tinerilor care vor sa devina parinti. Organizatia vine totodata in slujba  educatorilor, invatatorilor sau a profesorilor, fiind o platforma care conecteaza oportunitati de dezvoltare  nu doar pentru copii si parinti. Echipa, formata din mamici si formatori cu experienta, isi propune sa vina in sprijinul lor prin livrarea de materiale sau evenimente educationale non – formale sau informale, pentru a facilita echilibrul si dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Mai multe despre activitatea Atelierului puteti urmari pe contul de facebook, http://www.facebook.com/atelierulparintilor, precum si pe blogul organizatiei,  blog.atelierulparintilor.ro.

Locatia: Moldova Mall, etajul 6, Sala Verde

Data: 27 noiembrie, ora 10.30

Intrarea libera

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: