Atelier pentru parinti #2 – ”Neurostiinta in slujba educatiei copilului tau”

atelier ai copil

Nu este părinte care să nu-și iubească fetița sau băiatul, dar uneori poate ne exprimăm mai greu sau altfel decât am fi dorit și ne întrebăm cum de s-a întâmplat. Este esențial să înțelegem de ce, cum, în ce fel acționăm sau reacționăm, gândim sau simțim.

Putem să explicăm multe din comportamentele noastre, dintre cele moștenite sau preluate, dintre cele învățate încă din copilărie prin exemplele pe care le-am avut atunci când conștientizăm că nu sunt bune pentru noi sau pentru familia noastră, când vedem că nu sunt ale noastre. Neuroștiința ne ajută să facem acest lucru foarte bine și puteți face primul pas la atelierul susținut de Maica Sofronia pe 22 ianuarie 2016.

Atelierul ”Neurostiinta in slujba educatiei copilului tau”  – parte a proiectului ”Ai copil. Invata sa fii parinte!” este susţinut de Maica Sofronia Rădulescu (Formator, Centrul de Formare și Consiliere Sfinţii Arhangheli Mihail și Gavriil, profesor de Comunicare și Dezvoltare personală la Școala ”Varlaam Mitropolitul”, cu peste 14 ani de activitate sub îndrumarea Maicii Siluana Vlad în care a desfăşurat activităţi cu părinţii, copiii, tinerii şi adolescenţii.  Tu, ca părinte vei învăţa:

  • să foloseşti funcţionalitatea creierului în educaţia copilului;
  • să te conectezi la starea copilului şi beneficiile pe termen scurt şi lung din relaţia cu el;
  • cum să transmiţi un mesaj copilului fără să-l răneşti şi într-un mod în care să se simtă în siguranţă;
  • cum îl poţi ajuta pe copil să înţeleagă ce simte şi care sunt responsabilităţile lui, să aibă empatie şi cum să îl stimulezi să repare un comportament nedorit.

INSCRIERE

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0727.377.334 sau direct la secretariatul școlii până miercuri, 20 ianuarie! Taxa de participare este 180 lei, iar dacă vii însoţit de încă o persoană, plătiţi împreună 260 lei!

INFO

Scoala Varlaam Mitropolitul

Adresa: Str. Lascăr Catargi nr. 33, 700107, Iaşi

Tel. 0232.476.059/ 0727.377.334

Web: www.scoalavarlaam.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: